Muzika film i TV Kantautor kreativan i vrijedan

Džiboni otkrio da u karantinu stvara pjesme, a sa bendom svira u maslinjaku

Splitski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni, koji inače nije ljubitelj medijskih nastupa jer voli da umjesto njega govori njegova muzika, dao je ipak intervju u kojem je otkrio kako provodi vrijeme dok je u izolaciji. Otkrio je i neke detalje iz privatnog života.

Za Slobodnu Dalmaciju je kazao kako slobodno vrijeme provodi na relaciji Split – Vela Luka, pišući pjesme od kojih su “neke bolje, a neke gore”.

“Sad ove što ne valjaju bacam, dobre čuvam”, priznao je kantautor otkrivši u koje doba dana nastaju njegove pjesme: “Naveče sviram do 02:30, tada sam najmirniji kad svi legnu u krevet. Onda se dignem u 6:30, lunjam, gledam što ću učiniti pa se opet vratim u postelju. Nemam neki red. Živim neurednim životom, čini mi se da sam prije imao više reda nego sad kad bih mogao imati reda”.

Porodica Stipišić poprilično dobro podnosi izolaciju: “Moj najmlađi sin ima 15 godina, tako da ako je ovo što on sada prolazi pubertet, onda je totalno bezbolan, onda sam dobro prošao. A ovo drugo dvoje su stariji, njima je jasno da je tako, tu nema nikakvih problema”.

Kaže da mu neki ljudi nedostaju. Viđa se sa članovima benda sa kojima vježba u prirodi. Naime, Džibo otkriva da sa kolegama svira u okolini Šibenika u maslinjaku. Sluša ih samo jedna baka koja živi tamo i ne zna ko su oni, jer ona, kako kaže Džibo, zna samo za Miša Kovača.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KOTOR
Gost
KOTOR

Bravo Dzibo!
Normalan i urban vazda si bio!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Џибони је можда и најквалитетније што се може чути данас на радију.

Mickelie
Gost
Mickelie

Rođeni Gospodin.

Što se čini
Gost
Što se čini

Blago babi. A kod nas bi mogla samo fajtera da sluša, ali bi morala znati ko je.

Region
Gost
Region

Kod nas bi ga uhapsili

Send this to a friend