Muzika film i TV

Emir Ćatović u hrvatskoj seriji igra crnogorskog vaterpolo reprezentativca

Serija „Pogrešan čovjek“ čiju radnju potpisuje Jelena Veljača, počeće sa snimanjem ovih dana, a prikazivanje kreće na jesen.

Veljača i njen produkcijski tim okupili su glumačka imena iz regiona. Glavne uloge igraju proslavljena hrvatska glumica Ivana Roščić i mladi crnogorski glumac Emir Ćatović.

Ivana Roščić igra Leu, samohranu majku koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kći Zoe (igra je Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Nemajući drugi izbor, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg svi znaju pod nadimkom Crni (Emir Ćatović), a kojeg nije vidjela 16 godina, uvjerena da je on krivac za sve njene nedaće. No, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će i Leina potraga za Crnim pokazati da svaka priča ima dvije strane.

Ćatovića su gledaoci mogli da upoznaju kroz seriju „Budva na pjeni od mora“, ali uloga Crnog, bivšeg crnogorskog vaterpolskog reprezentativca, čija je karijera okončana zbog nepravednih optužbi, prva mu je veća uloga u nekoj seriji.

„Crni je u najmanju ruku – crn. Ima tešku i komplikovanu životnu sudbinu koja mu se dogodila jako rano. Sve to dovelo do toga da propada i njegova karijera i ljubavni život“, otkriva Emir te dodaje kako većinu kolega iz serije dosad nije poznavao.

„Otkako sam počeo da glumim prati me to da uvijek igram s nekim novim glumcima, ali to uvijek donese dobre saradnje. S Ivanom sam kliknuo na prvu, odmah prvi dan smo se povezali i trudimo se da to zadržimo. Zasad sve ide odlično“, kaže Emir za Tportal.

Ćatović je rođen 1988. godine u Bijelom Polju. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju 2011. godine, a od 2015. stalni ja član Gradskog pozorišta Podgorica.

Igrao je više predstava u Crnogorskom narodnom pozorištu, Zetskom domu, Centru za kulturu Tivat, Nikšićkom pozorištu i Centru za kulturu Bijelo Polje.

Glumio je i u filmovima “Gorčilo”, “Pathos”, “Umir krvi”, “Balkan Blues”, “Da smo mi živi i zdravi”, “Porodične priče” i “Pauza”.

Osim Ivane i Emira te spomenute Dore Dimić Rakar, glumačku postavu serije „Pogrešan čovjek“ čine Igor Kovač, Bojana Gregorić Vejzović, Dražen Čuček, Roko Sikavica, Bruna Bebić, Anja Matković, Petar Benčina, Marko Nikolić, Dara Džokić i mnogi drugi.

3 Komentara na "Emir Ćatović u hrvatskoj seriji igra crnogorskog vaterpolo reprezentativca"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend