Muzika film i TV

Gabrijela Spanić se vraća sapunicama

Gabrijela Spanić, jedna od najpopularnijih glumica u Latinskoj Americi, nada se da će 2018. biti godina njenog velikog povratka na mali ekran. Poslije višegodišnje pauze, junakinja legendarne serije “Zlobnica” kaže da priželjkuje ulogu u telenoveli koja će joj povratiti staru slavu.

“Voljela bih da snimim veliku seriju i da se sa snažnim likom vratim u punom sjaju u svijet sapunica. Mnogo bi me usrećilo i to da se oprobam na velikom platnu. Ali ne kao glumica, već da napišem scenario za film i da ga režiram. Osjećam da će mi ova godina donijeti mnogo toga dobrog i da će se ispraviti nepravda koja mi je nanijeta”, kaže Spanićeva, koju su posljednjih nekoliko godina zaobilazili producenti.

Kružle su priče da je teške naravi

Posljednju seriju snimila je 2014. godine, ali nije imala glavnu ulogu.

Iako nije bila u svijetu glume, Gabi, koja je porijeklom iz Hrvatske, nije bila lijena.

Pored glume ona je i pjevačica koja nastupa širom svijeta, a autorka je knjige recepata.

Tabloide su punile priče o lošim odnosima nje i njene sestre bliznakinje Danijele.
Danas su dobre

Često je bila na meti kritia da je pretjerala sa plastičnim operacijama. Naročito nakon mejkap tutorijala koje je radila na Instagramu.

“Bilo je milon komentara na tu temu, od kojih je 15-20 bilo baš zlobno i mnogi su govorili kako izgledam čudno. S druge strane bilo je i onih koji su pisali da na meni ne vide ništa neobično, čak ni boru. Sve me to nasmijalo”, kazala je Gabriela koja se, tvrdi, samo jedanput u životu podvrgla estetskom zahvatu.

https://www.youtube.com/watch?v=dbI3Zcp8Hv0

 

Ipak, na podučju Balkana, zauvijek će ostati upamćena kao Paola Braćo iz legendarne “Zlobnice” koju smo gledali krajem devedeseth godina.

Balkan, ali i svijet, voli je u ulozi Paole Braćo

Send this to a friend