Muzika film i TV Ali priznaje da bi prihvatio ako bi došlo do toga

Ganter iz Prijatelja: Ne treba snimati nastavak serije, ne bi bio kvalitetan

Glumac Džejms Majkl Tajler poznat kao konobar Ganter u seriji “Prijatelji” koji je bio zaljubljenu u Rejčel Grin (Dženifer Aniston), gostovao je  nedavno u jednoj emisji i otkrio kako je bilo snimati sa Dženifer.

“Ona je izuzetno posvećena svom poslu, tačna, iskrena i uvijek svima spremna da pomogne oko uloga. Meni je bilo zadovoljstvo da radim sa njom. Meni je to bila prva uloga, a ona mi je mnogo pomogla oko nje”, rekao je on.

Džejms je još dodao da su se super provodili na snimanju, kao i da je Dženifer svaki put na set dolazila sa pozitivnom energijom koju je prenosila na ekipu.

Njih dvoje se, kako kaže, nisu vidjeli 15 godina, a on smatra da je to normalno jer se ljudi nakon snimanja udalje i posvete drugim poslovima.

Glumac je ispričao da je on prvobitno trebalo samo da bude statista u nekoliko epizoda i da se sasvim slučajno  našao u toj ulozi pošto je u privatnom životu u tom trenutku bio konobar i da je kuvao odlične kafe.

“Pojavio sam se u prvoj epizodi serije i tada čak nisam dobio ni ime jednostavno sam bio ‘kafekuvar’, a prvu rečenicu sam dobio tek krajem prve sezone u 33 epizodi i bila je jako kratka: ‘Jes'”, rekao je on i dodao da je posao glumca u seriji prvobotno prihvatio zbog kog centa više, tačnije 45 dolara nedjeljno i besplatnog obroka.

Iako je za cijelu ekipu serije “Prijatelji” imao samo riječi hvale, Džejms je istakao da smatra da nije potrebo da se snima  nastavak ove popularne serije.

“Znam da su kreatori ove serije ispričali sve što su imali. Zaokružili su jednu priču koja ima svoj uvod, razradu i zaključak. Smatram da tu nema šta da se doda više i da bi sve ostalo bilo pretjerivanje”, rekao je on.

“Zašto se igrati s nečim što je bilo savršeno? Mislim da nastavak ne bi bio kvalitetan dovoljno”, dodao je legendani Ganter koji je zbog uloge stalno izbjeljivao kosu i kada je serija završena, vraatio je svoju prirodnu boju – smeđu.

U slučaju da dođe do snimanja novih sezona i da ga pozovu ulogu sigurno ne bi odbio.

“Ako dođe do snimanja nove sezone apsolutno sam spreman i da se ponovo ofarban u plavu”, rekao je on.

A kako Džejms vidi Gantera danas: “Do sada ja mislim da je postao vlasnik Central perka, da ima stan i dijete sa žutom kosom”.

Send this to a friend