Muzika film i TV

Glumac savršeno skinuo Robina Vilijamsa u klipu koji je mnoge doveo do suza

Džejmi Kosta je američki glumac, komičar i imitator koji je oduševio fanove Robina Vilijamsa. On je nedavno na svom Jutjub kanalu objavio 5-minutni video u kome tumači slavnog glumca, a ovaj klip je za svega tri dana pregledan više od tri miliona puta.

U videu koji je prezentovan kao da je snimljen za audiciju za biografski film o Robinu Vilijamsu (koji u stvarnosti još uvijek nije u planu), Kosta pokazuje svoj nevjerovatan talenat imitirajući govor i pokrete poznat glumca na gotovo savršen način. Snimljena scena se dešava 5. marta 1982. u studiju u kome se snimala serija Mork & Mindy.

Vilijams, koji je u ovom sitkomu igrao vanzemaljca Morka, vježba scenu iz nove epizode pred ogledalom, ali biva prekinut od strane svoje koleginice iz serije, Pem Dober, koju u kratkom klipu igra Sara Marfi. Ona ga obavještava da je njegov prijatelj Džon Beluši, koji je takođe glumac i komičar, prethodne večeri preminuo od posledica predoziranja narkoticima. Iako šokiran ovom viješću, posebno zbog toga što je Belušija vidio na dan njegove smrti, Vilijams ipak odlučuje da bude profesionalac i pojavi se na snimanju nove epizode svog sitkoma.

Ovaj video ostavio je toliko upečatljiv utisak na fanove Robina Vilijamsa da su mnogi od njih priznali da su zaplakali. Dirnuti talentom Džejmija Koste i njegovoj posvećenosti Robinu Vilijamsu, oni su izrazili želju da upravo on tumači preminulu holivudsku legendu u nekom budućem biografskom filmu o njemu.

Send this to a friend