Muzika film i TV Pedeset nijansi sive bila najprodavanija knjiga

Glumci zbog scena seksa piju i stavljaju sunđer između nogu

Trilogija “Pedeset nijansi sive” prvi je put objavljena 2012. godine, nakon čega je munjevito stigla na sam vrh liste najprodavanijih knjiga u svijetu sa 150 miliona prodatih primjeraka. Romane je u tri filma pretočio filmski studio “Universal Pictures”, a na svjetskom tržištu su zaradili više od milijardu dolara.

Glavni glumac, Džejmi Dornan, otkrio je kako je tokom snimanja eksplicitnih scena skrivao intimne djelove tijela.

“Vaši intimni djelovi su netaknuti ako ih zaštitite i stavite u vrećicu boje mesa. Sve spremim unutra i učvrstim. To je vrlo čudna stvar koju radite svaki dan”, ispričao je on za strane medije.

Majkl Fasbender je prije snimanja scena seksa s Kirom Najtli u filmu “A Dangerous Method” zbog velike treme popio čašu votke kako bi se opustio, a nakon što se snimanje završilo, nazdravili su šampanjcem.

“Oboje smo bili jako nervozni zbog tih scena jer zaista nije prijatno. Fasbender je apsolutno divan – popili smo nekoliko gutljaja votke prije nego što smo snimili scenu i nekoliko čaša šampanjca nakon toga”, rekla je glumica.

Film “Niske strasti” proglašen je jednim od najseksepilnijih filmova koji su ikad snimljeni. Prema brojnim glasinama sa seta, glavni glumci su zaista imali seks pred kamerama. To je Šeron Stoun i potvrdila, govoreći da čak ni ona ne glumi tako dobro.

“Ako se uzbudim, izvinjavam se što sam se uzbudio i izvinjavam se ako se ne uzbudim”, navodno je jednom izjavio Šon Koneri prije početka snimanja scene seksa.

Glumac, pisac i reditelj Džon Turturo, izjavio je u jednom intervjuu da je tokom snimanja filma “Ljubav i cigarete”, 2005. godine, Kejt Vinslet sjedjela na maloj lopti za vježbanje, kako bi djelovala kao da ima seks sa muškarcem.

Serija “Djevojke” nije nimalo stidljiva kad su u pitanju scene seksa, no u četvrtoj sezoni, glumica Alison Vilijams prikazana je u sceni anilingusa. Popularna Merni je poslije izjavila da je iza imala zalijepljen uložak, kako bi se pokrila, ali i kako bi glumac Ebon Bos-Bahrah imao dovoljno mjesta za lice.

Oskarovka Olivija Kolman koristila je pregradu između nogu tokom intimnih scena u filmu “The Favorite”.

“Pitala sam šminkerku ima li sunđerčić da mi pozajmi. Uzela sam sunđer koji je bio mokar i stavila ga između nogu. Pomislila sam da će tako sve biti u redu”, rekla je Olivija.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Pajo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pajo
Gost
Pajo

Ništa je kopat i kosit po cijeli dan na suncu, naspram scena seksa i igranja tenisa 😁

Send this to a friend