Muzika film i TV sunča se i svaki dan radi gimnastiku

Glumica Branka Veselinović napunila 102. godine

Foto: Z. Jovanović

Glumica Branka Veselinović je napunila 102 godine. Rođena je u Starom Bečeju 1918. godine, a tokom dugog i plodnog života igrala je u pedesetak televizijskih serija i filmova, dvostruko više pozorišnih predstava, uglavnom na sceni Jugoslovenskog dramskog – čiji je posljednji živi osnivač.

Rođendansku čestitku, kao i svaki, pa i najmanji znak pažnje, prima veselo i s mnogo zahvalnosti:

“Meni je fino. Juče sam se sunčala u kupaćem kostimu. Bilo je suviše toplo, a volim da izađem napolje. Nikoga nema u bašti, kuća je zaklonjena od pogleda. Kad mi dosadi izležavanje, malo slikam, pišem, gledam televiziju. Dobro mi je, nisam zabrinuta. Glavno je da je čovjek zdrav i zadovoljan. Doduše, malo sam promukla. Pila sam nešto hladno. A ne volim tako da govorim, kao neka svraka. Niko to ne voli, a pogotovo glumac”.

Na pitanje kako joj uspijeva da u ovakvim vremenima ne bude zabrinuta, glumica odgovara:

“To sve zavisi od čovjeka. Ja se uvijek nečim zanimam, nemam vremena da razmišljam. Da li sam se nadala da ću dočekati ove godine? Ma, ja živim život i ne mislim. Ništa me ne boli, ne žalim se. I dalje svaki dan radim gimnastiku, još sam vitalna. Pa šta bude. Hvala što mi je Bog dao dobre prijatelje, da me zovu. Još me nisu zaboravili. Ništa mi ne nedostaje. Nemam ja probleme, nije meni teško”.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
HernanMCkontra
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hernan
Gost
Hernan

Zahvalite svome mozgu gospođo,on vam je dao vedrinu i ispravan pogled na svijet-uživanje u stvaranju! Otud i dugovječnost,srećan vam rođendan želi crnogorski patriota!

MCkontra
Gost
MCkontra

Kakva energija žene od 102 godine, čovječeee! Nekako je prodrmala mene,konja od 25god

Send this to a friend