Muzika film i TV

Goran Bogdan: Udebljao sam se pa mi obožavateljke slabo prilaze

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Goran Bogdan je jedan od najtraženijih i najvrijednijih glumaca na prostorima bivše Jugoslavije, a jedan od njegovih najnovijih filmova je ostvarenje “Stric” rediteljskog dvojca Andrije Mardešića i Davida Kapca.

Premijerno je prikazano u utorak na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu. Pored Gorana, u filmu “Stric” glume još Predrag Miki Manojlović, Ivana Roščić i Roko Sikavica.

Bogdan navodi da i pored zgusnotog rasporeda uspijeva da nađe vremena za odmor.

“Meni to nije naporno, meni je to gušt i opuštanje, volim svim srcem ono što radim i nije mi problem kada radim. Problem mi je kada ne radim, onda me uhvati nervoza. Stvarno sam srećan i blagosloven s te strane”, naveo je Goran za Dnevnik. hr.

Kako je naveo, scenario za film “Stric” jedan je od najzanimljivijih koje je pročitao.

“Neobičan je i iznenadiće sve”, rekao je Bogdan, koji u ovom filmu glumi lik oca.

U ovom ostvarenju sarađuje sa Predragom Mikijem Manojlovićem.

“Već smo postali prijatelji i Miki je takva veličina, glumci takvog kalibra su i razlog zašto sam se počeo baviti ovime. I lijepo je kada doživite, kada vam se ostvari da možete nastupiti s vlastitim idolom”, naveo je Goran.

Bogdan navode da mu priznanje znače i da mu je sud publike važan.

“Mi bez publike ne možemo, sve zavisi od nje i ne možemo živjeti bez nje pa onda kada još dobijete priznanje od institucije kao što je EFA, i sad sam srećan kao malo dijete zbog toga”, rekao je glumac.

Goran je otkrio kako bi se ponašao kada bi dobio priliku da glumi u Holivudu.

“Srušio bih se u nesvijest! Ali moji snovi nisu takvi, da pošto poto želim biti dio toga, ali Holivud je dio najveće lige. Cilj mi je da radim dobre filmove, još više stričeva, očeva, treba skupiti ostatak ekipe”, rekao je glumac.

Goran Bogdan važi za miljenika ženske publike.

“Ja ne znam kako to, nemam dodira s time. Ne bavim se time, imam previše posla iza kamere. A i udebljao sam se sad od “Strica” pa mi obožavateljke slabo prilaze, haha! Ali planiram da poradim na tome. Od ponedjeljka”, naveo je glumac.

Send this to a friend