Muzika film i TV

Hladno pivo: Nećemo da budemo zamjena za Bajagu

Foto: Stefan Stojanović

Dani piva biće održani početkom septembra u Karlovcu, a proteklih dana podigla se velika prašina oko najavljenog koncerta Bajage i Instruktora.

Prema pisanju hrvatskih medija, beogradski bend bio je jedan od hedlajnera, ali je koncert zakazan za 3. septembar otkazan usled negodovanja “branitelja”, koji su vršili pritisak na organizatore.

Menadžer benda Gane Pecikoza rekao je Tanjugu da se o koncertu jeste pregovaralo, ali da nije bio zakazan, da nije bilo potpisivanja ugovora i da su se organizatori na kraju odlučili za drugu opciju.

Pošto je objavljeno da će Bajagu i Instruktore zameniti hrvatski pankeri Hladno Pivo, sada su se oni oglasili i naveli da ne žele da učestvuju na manifestaciji, barem ne na taj način.

“Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3. septembra, o čemu su se juče raspisali razni mediji, odlučili smo da razbijemo dileme i trileme oko toga. Doći ćemo možda da popijemo pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo da budemo ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom, živjeli,” napisali su članovi benda na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Članovi Hladnog Piva su uz ovu objavu postavili i Bajaginu pjesmu “Ovo je Balkan” i na taj način mu uputili poruku podrške.

Na sajtu manifestacije Dani piva još uvijek piše da će 3. septembra, ipak, nastupati Hladno Pivo, zagrebački bend koji je u maju ove godine proslavio tri decenije od prvog koncerta.

9 Komentara na "Hladno pivo: Nećemo da budemo zamjena za Bajagu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend