Muzika film i TV Glumac će uskoro debitovati u bioskopima kao popularni negativac Džoker

Hoakin Finiks glavni kandidat za Oskara na kladionicama

Prema kvotama na američkim kladionicama, glumac Hoakin Finiks glavni je kandidat za Oskara u kategoriji glavne muške uloge.

Holivudska zvijezda će imati premijeru filma “Džoker” u Veneciji narednog mjeseca, nakon čega slijedi projekcija na filmskom festivalu u Torontu. Činjenica da su superherojski filmovi rijetko gosti na festivalima ovog kalibra, podgrijala je spekulacije da se radi o validnom kandidatu za Oskara.

Finiksove šanse na kladionicama su 9/4, dok je Tom Henks na kvoti 3/1 za ulogu Mr. Rodžersa u filmu “A Beautiful Day in the Neighbourhood”. Taron Egerton ima šanse 10/3 za ulogu Eltona Džona, dok je Antonio Banderas na 7/2 za ulogu u Almodovarovom filmu “Pain and glory”.

Trenutno najveće šanse, po kladioničarima, za Oskara za najbolji film ima Netfliksova drama “Marriage story” sa Skarlet Johanson i Adamom Drajverom u glavnim ulogama (5/1). Sljedeći najizgledniji kandidat je Tarantinov “Once Upon a Time in Hollywood” (6/1).

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
DexRade007stoseradi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Sve ću odgledat ,pa ću da dam svoj sud. Tarantinov će da bude sugurno,nekako teško da neće bit makar u jednoj kategoriji. Di Caprio po drugi put,zašto da ne?Možda se ovog puta proslavi i Bred Pit. Ali,polako,tek treba da se odgledaju ova ostvarenja. Ne bi bio prvi put da superheroji ili ako hoćete,zlokovci ,budu u konkurenciji. Jedino što mene u… Više »

stoseradi
Gost
stoseradi

Ubijedjen sam da ni autor teksta ne umije objasnti format ovih kvota…

Dex
Gost
Dex

Lako je.. favorit finiks je 9/4 tojest na 4 ulozena recimo eura dobije 9 tojest kvota 9 :4 je 2.25.. Slijedi Tom Henks 3 /1 na 1 euro dobijes 3 kvota 3…..itdd

Send this to a friend