Muzika film i TV

Hrvatski influenser napadnut u pekari, žena ga nije povrijedila, ali jeste emotivno poljuljan

Marco Cuccurin

Hrvatski influenser Marco Cuccurin, poznat i kao pobjednik emisija “Ples sa zvijezdama” i “Zvijezde pjevaju”, na svom Instagram profilu otkrio je da je napadnut u pekari.

Ušao je u pekaru, te pitao jednu ženu – čeka li u redu?

Onda je uslijedila drama.

Žena iz pekare “samo je hladno pogledala” i sklonila se od njega, a potom…

“Pet sekundi kasnije, vraća se na to mjesto pokraj mene i cijelo vrijeme me čudno gleda. Imala je dvije putne torbe na sebi i odjednom se zaletjela na mene s tim torbama da me namjerno lupi i potom je otišla u drugom smjeru. Ne, žena me nije ozlijedila, ali me povrijedila. Emotivno me dugo ništa nije tako poljuljalo i znam da to zvuči smiješno zato što me svi znate kao pozitivnog lika i znate koliko me ništa ne može poljujati…”, napisao je 22-godišnji influenser.

Otkrio je šta ga je naročito zaboljelo.

“No, evo ne mogu vjerovati da niko u pekari nije reagovao, ne mogu vjerovati da je ta žena imala hrabrost da se tako ponaša u javnosti i ne mogu vjerovati da smo sposobni vršiti nasilje nad ljudima koje ne poznajemo i ne znamo njihovu priču… Zar smo došli do toga da se nasilje toleriše u društvu ili…”, pitao je Marco.

Ako neko misli da je sve predstavio previše dramatično…

“Ali dobro razmisli želiš li da se ovako nešto dogodi tvom djetetu… Odgovorite sebi na to pitanje i onda mi se ponovo javite. Dokle god imam moć govora i društvenih mreža neću stati promovisati dobrotu, jednakost i razumijevanje. Dajte, ljudi, budite srećni, vodite svoj život, budite 100 odsto SVOJI jer vjerujem da da ste stvarno takvi, ne biste bili ni nesrećni niti nezadovoljni”, zaključio je Marco.

Send this to a friend