Muzika film i TV

I Majkl Kejn ode u penzionere

“Nisu me još penzionisali, ali osjećam da mi se bliži kraj. Ustajanje u 6.30 i učenje napamet dijaloga ustvari nije moja ideja raja…”

Slavni britanski glumac ser Majkl Kejn, u intervjuu za list Miror, otkrio je da je “svijet počeo da mu se zatvara kako se približavao 70. godini života”.

Onda mu je sa ponudom da se pojavi u njegovom filmu “Betmen: Početak”, došao reditelj Kristofer Nolan. Tim filmom ponovo je “započeo” svoju karijeru.

Kejn je, kako kaže, svoje najbolje filmove snimio upravo u sedamdesetim godinama života, kao i da je zapravo tek u osmoj deceniji započeo novi dio života kao stariji glumac.

“Kada dođeš do 70. ili 75. godine života misliš da je sve gotovo. Ja sam tada napravio sedam najboljih filmova u kojima sam ikada glumio”, rekao je glumac.

Na tome je ukazao je, zahvalan Kristoferu Nolanu koji ga je angažovao u filmovima “Batman: Početak”, “Mračni vitez” i “Prestiž”.

“Sviđa mi se taj čovjek. Smatram ga svojom srećnom zvijezom”, istakao je legendarni Britanac, koji je glumio u više od 167 filmova.

On, međutim, uprkos pomenutom “oživljavanju”, kaže da bi uskoro mogao da ode u penziju.

Kejn i dalje često hoda pomoću štapa, nakon što je u martu slomio članak. Prošle godine je izjavio da se okrenuo zdravijem načinu života, jer se boji oboljenja od karcinoma.

Zbog toga je prestao da pije, počeo je da pazi na ishranu, a podrška u svemu mu je pružila supruga Šakira (71).

Predstojeći filmovi, u kojima ćemo imati prilike da gledamo legendarnog Majkla Kejna su “Kralj lopova” i “Četvoro djece i to”.

1 Komentar na "I Majkl Kejn ode u penzionere"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend