Muzika film i TV

Insajder tvrdi da će Amber Herd biti izbačena iz filma Akvamen 2

Amber Herd

Prošlo je već desetak dana otkako se završilo suđenje između Džonija Depa i Amber Herd i oni su otišli svako svojim putem, ali prašina se i dalje nije slegla i nova pitanja se pojavljuju. Ne, ne mislimo na pitanja o validnosti presude, već o nastavku njihovih karijera i budućih uloga.

Mnogi su se već pitali da li će Amber Herd biti zamijenjena u drugom dijelu superherojskog hita Akvamen, a sada su izašli novi navodi na tu temu.

Po pisanju sajta Just Jared, jedan insajder im je ekskluzivno prenio informaciju da Herdova neće biti u drugom dijelu ovog filma i da se nastavlja snimanje scena koje uključuju Džejsona Momou i Nikol Kidman.

Po ovim navodima, Herd se uopšte ne bi pojavila u nastavku, ali su na ovom sajtu kasnije dodali informaciju da ona ipak ima malu ulogu i nije potpuno izbačena iz filma. Sajt Insider obratio se predstavnicima Herd, koji su negirali tvrdnje da će ona biti zamijenjena i rekli da se nastavljaju glasine načinjene kao bi joj donijele zlo. Warner Bros. nije izjavio ništa ovim povodom.

Da podsjetimo, tokom suđenja, Amber Herd je izjavila da ne zna da li će se njena uloga naći u finalnoj verziji novog filma. Valter Hamada, glavni za DC filmove u kompaniji Warner Bros, tokom suđenja je priznao da se razmišljalo o zamjeni Amber Herd, ali ne zbog suđenja, nego zbog loše hemije koju imaju ona i Džejson Momoa.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
AnonimousPrimus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Organizatori snimanja sada treba da se zapitaju koga će sa na snimanju Amber uzeti na zub, kome će se rasteretiti na jastuk, a koga tužiti na sudu?

Send this to a friend