Muzika film i TV

Inspirativni citati Monke Beluči: Najljepša Italijanka o ljepoti, balansu, muškarcima

Slavna Italijanka Monika Beluči je 30. septembra proslavila 54. rođendan.

Zvijezda italijanskog filma i jedna od najseksepilnijih žena na planeti, inspiriše modne kreatore, filmske režisere i svojom ljepotom i šarmom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Izdvojili smo nekoliko citata Monike Beluči koji će vas inspirisati:

O balansu

“Ne znam da li je balans koji sam postigla idealan. Ne snimam i ne radim stalno. Zbog toga nisam žurila sa rođenjem djece dok nisam bila spremna za to. Pokušavam da organizujem svoje vrijeme prema svojim potrebama. Ne želim da posao bude prioritet, jer su mi djeca važnija”.

O hrani

“Znam da ne mogu jesti brašno, ne mogu jesti hleb i tjestenine. Ali šta da radim. Mrzim zabrane. Ponekad je potreban komad zadovoljstva, zar ne? Štetno je naravno. Ali još je štetnije da se odreknete svega. Ja jedem sve, ali najviše volim italijansku hranu. Čak i moja ćerka radi isto. Njena omiljena hrana je tjestenina i parmezan”.

O ljepoti

“Šta znači biti lijepa? Ne radi se o biologiji… ženstvenost je odraz vašeg života i iskustva”.

O razvodu sa Kaselom

“Mi imamo previše različite svjetove. Imam svoje prijatelje, on ima svoje, imam svoje hobije, on ima svoje. Samo ponekad napuštamo našu okolinu i provodimo zajedničko vrijeme. Mislila sam da je ovaj model odnosa idealan. Ali u gotovo svakom braku, prekretnica dolazi kada postoje dva načina da se razvije odnos – bilo da se razvedete ili da se održi brak. Nažalost, izabrali smo prvi, lakši način”.

O godinama

“Ne bih željela da imam dvadeset ni za šta na svijetu. Sada sam mnogo srećnija nego tada. Sa dvadeset sam učila, pokušavala da razumijem ko želim da budem, patila od nesigurnosti. Sada znam tačno ono šta mi treba, i bez čega ne mogu živjeti”.

O zavisti

“Nemojte mrzjeti ljude koji su zavidni, jer oni prepoznaju da ste bolji”.

O pažnji muškaraca

“Ne razumijem žene koje kažu da ih muškarci žele poniziti. Po mom mišljenju, one jednostavno nisu u saglasnosti sa sobom”.

O idealima

“Morate biti popustljivi. Na kraju krajeva, ko smo mi: lude koje pokušavaju da održe ravnotežu na lopti, koja se sama vrti strašnom brzinom, putujući kroz univerzum. Ko u takvim uslovima može biti savršen?”

O ličnoj sreći

“Osjećam se srećno u svojoj koži. I to nije zato što sam lijepa. Znam mnoge veoma lijepe ljude čiji je život užasan. I oni se vrlo loše osjećaju sami sa sobom. Osjećati unutrašnju udobnost nije kako izgledate spolja, već kako se osjećate unutra. Ja sam srećna osoba, jer sam doživjela veliku ljubav prema sebi – imam vrlo veliku porodicu”.

O harmoniji

“Ljepota bi trebalo da nam pomogne da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom ludom svijetu”.

O Italiji

“Italija je dio moje ličnosti, moj način razmišljanja, akcija, to je moj životni stil! Zemlja porijekla određuje čak i kako jedete! Drugim riječima, kako gledate na samo postojanje! Mislim da je Italija zemlja koja ima mnogo nedostataka, kao i mnoge druge zemlje, ali istovremeno nas često percipiraju kao “prelijepa zemlja”, zemlja u kojoj postoje umjetnost, ljepota, dobra hrana, dobar život”.

O dijetama

“Ako se pripremam za ulogu za koju moram izgubiti težinu, ja to mogu učiniti. Jedem meso, ribu, povrće i odmah izgubim težinu. Ali ponekad se pripremam za ulogu u kojoj treba da dobijem težinu, i mogu vam reći da takve uloge više volim”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorka
Gost
Crnogorka

Božanstvena i sa 54🌷

tragikomedija
Gost
tragikomedija

kao monika beluci i kad stoji i kad cuci.

Send this to a friend