Muzika film i TV

Isak: Bilo mi je najgore što niko sa mnom nije razgovarao

Isak i Mahir
Isak i Mahir

Nakon dvogodišnjeg trajanja posljednje sezone takmičenja ”Zvezde Granda” među učesnicima, naročito onima koji su prošli u finale, rodila su se velika prijateljstva.

S obzirom da su tokom učešća dijelili dobro i loše, uspone i padove, suze i smijeh, logičan slijed bio je da ih zajednička ”muka” poveže i učini da se u najmanju ruku saosjećaju jedni sa drugima.

Iako sada možete vidjeti pobjednika Mahira Mulalića i drugoplasiranog Isaka Šabanovića kako na sav glas pričaju o svom drugarstvu, na početku ipak nije bilo tako.

“Meni je bilo najgore što niko sa mnom razgovarao nije. Prvi Mahir mi je rekao: ”Ja sam jarane mislio da si go*no.” Sad se stvarno dobro družimo”, otkrio je Isak pa objasnio zašto je Mahir kao i drugi, imao takvo mišljenje.

“Ja sam zanešen tip, kad prođem ja ne vidim, ne zato što sam uzdignut nego Bog zna gdje su mi misli tada. Valjda sam ja prošao a Mahir mi se javio tipa ”Dobar dan, đe si, jesi li dobro”, a ja sam valjda iskulirao i tu sam bio precrtan. Poslije se naravno situacija popravila”, rekao je Isak.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Jarrrane
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jarrrane
Gost
Jarrrane

Nije Mahir pogrijesio jarane

Send this to a friend