Muzika film i TV

Ivan Milinković: Bilo je teško napustiti Legende

Foto: Photoshume.com

Pjevač Ivan Milinković poznatiji je kao bivši frontmen grupe „Legende“. Ovaj umjetnik svoju kraijeru krenuo je stvarajući jedinstven muzički izraz kome je do danas ostao vjeran.

“Kad me pitaju u posljednje vrijeme kako sam, odolijevam. Mislim da je to najrealnije reći i ovom vrmenu šta se sve dešava ali dobro je u pripremi PGP RTS izdaje moj prvi album, CD moj samostalno koji će izaći do Nove godine. Sa 10 numera, neke su već poznate, neke nisu, vidjećemo. Jedna je prijavljena za Beoviziju ali pošto je velika navala ne nadam se ja tu nečemu ali Bože moj, probamo”, rekao je za Toxic.

Poslije 30 godina u „Legendama“ riješio je da napusti grupu i započne solo karijeru. Ovim potezom mnoge je razočarao, ali ističe da je sa preostalim članovima u dobrim odnosima, te da njegov odlazak nije „znak da će se „Legende“ raspasti. Takođe, on je progovorio i o tome koliko je bilo teško donijeti takvu odluku:

“Nije bilo lako, poslije 30 godina rada u jednom smislu je lako, znaju te ljudi, znaju čime se baviš ipak si na javnoj sceni. Ali toliko je i teže jer sam ja na neki način napravio diskontinuitet onaj ko je prije korone imao neko ime nastavio je, pandemija je napravila veliki presjek i pometnju.“

Send this to a friend