Muzika film i TV

Ivana Popović Martinović: Na Evroviziji bih pjevala na crnogorskom

Ivana Popović Martinović jedna je od pet izvođača koji će se takmičiti na ovogodišnjoj Montevizji. Ona će nastupiti sa pjesmom “Nevinost”, za koju je sama pisala tekst i govori o mladim ljudima koji se bore sa svim izazovima u savremenom svijetu. Muziku je povjerila Slavku Milovanoviću, a aranžman Vladanu Popoviću – Popu i Marku Milatoviću.

Ivana je bila dio prošlogodišnje Montevizije sa pjesmom “Poljupci” za koju je nedavno snimila i spot. Drago joj je što je dio takmičenja, međutim ono čemu se nada jeste dobra promocija nove pjesme “Nevinost”.

“Uvijek volim da podržim takmičenja u Crnoj Gori, a i nemamo ih. Prošle godine sam se obradovala što su odlučili da uđu u tu avanturu, ove godine pošto je bilo materijala htjela sam da podržim da bi nas bilo, ali zbog sebe da bih promovisala novu pjesmu”, kaže Ivana za RTCG.

Foto: Nenad Babović

Ukoliko pobijedi na Monteviziji, pjesmu bi pjevala na našem jeziku, jer smatra da autentičnost treba da se očuva, kao i da svaki jezik ima svoju emociju.

“Nedostaje mi ono da izvođači pjevaju na svojim jezicima, jer mi to donese pravi šarm Evrope”, kaže Ivana.

Pjesma “Nevinost” nije ljubavna pjesma, ali se radi o jednoj od najaktuelnijih tema posljednih godina.

“Nije baš ni za ples, u nekom je duhu ode, samim tim što je tema pjesma heroji današnjice, istinski pregaoci, borci za pravdu, čistinu ljudske duše”, kazala je Ivana.

Pjesma je namijenjena mladim ljudima koji pored svih izazova i nepredvidivosti svijeta i dalje su borci za istinu i pravdu.

Na scenskom nastupu se još uvijek radi, a za kostim je zadužena Marina Banović. Ukoliko pobijedi, nada se nevjerovatnom iskustvu i dobroj promociji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zex
Gost
Zex

A ko ti brani mrčila se

Sasa
Gost
Sasa

Ja na engleskom samo.

Džoma Dirka
Gost
Džoma Dirka

Što o ovom i ostalim pitanjima ima da kaže naš uvaženi mitropoljit Amfilohije i njegov drug pravnik iz bracke srbije, gospodin Džomić? Valjalo bi da čujemo njihovo mišljenje kao i stav uvaženog profesora Branka Radulovića i mladog gospodina Marka Milačića. Takođe ne bi bilo loše da se javi i gospodin Emilo Labudović kao veliki poznavalac ovih pitanja u CG. Tomose… Više »

Slavko
Gost
Slavko

Mozes i na hebrejskom ti evroviziju neces gledati sem na TV

Prc CG
Gost
Prc CG

“Crnogorski”a gdje se govori taj jezik,gdje ga nauci,gdje postoji gramatika tog jezika,ko je napisao tu gramatiku??????!!!!Vise od pola stanovnistva te neće moći da te razumije na tom tvom jeziku!!!!!!

Tomos
Gost
Tomos

“Crnogorski” haha… Kad ga prije nauči…

Slavko
Gost
Slavko

Ona nigdje nije pomenula crnogorski vec novinar izmislja…

Tomos
Gost
Tomos

Ukoliko demantuje sjutra, složiću se sa tobom…

Prč
Gost
Prč

Odmah si izgubila vise od 30 posto podrske,sto je zalosno.

Send this to a friend