Muzika film i TV

Ivana Popović Martinović promovisala spot za singl Poljupci

Crnogorska pop pjevačica Ivana Popović Martinović, predstavila je sinoć u Podgorici spot za pjesmu “Poljupci”. Muziku za ovu baladu koju je Ivana izvela na Monteviziji, komponovao je Slavko Milovanović, dok su se za aranžman pobrinuli Vladan Popović Pop i Marko Milatović. Tekst pjesme napisao je Ivanin suprug Ljubiša Martinović.

Ivana je kadrove snimala odjevena u kreaciju Marine Banović na više lokacija u Crnoj Gori poput Krnova, Durmitora i Slanog jezera.

Glavni likovi u videu, popred pjevačice, su crnogorski glumac Momo Pićurić i supruga Marta, kao i njihov sin Vlado kome je ovo glumači debi. Posebno mjesto, Ivana je dala svojoj djeci i oldtajmeru – volksvagenu bubi po imenu “Ladybug”.

Najavu promocije pratila je kampanja u okviru koje je pjevačica intervjuisala svoje kolege muzičare i prijatelje Tinu Džankić, Andrijanu Božović, Anitu Popović, članice sastava FrajleNena Murića, Ninu Žižić, Mirjanu Delić i brojne druge. Cilj je bio da se pronađe odgovor šta je ono što ljubav čini snažnom, jakom i dugovječnom.

Promocija spota upriličena je u podgoričkom Street baru, a prije njegovog predstavljanja, o Ivani su govorile njene koleginice Andrijana Božović, Vesna Milačić Kaja, Anita Popović i Tina Džankić.

“Spot je sjajan, rađen je za jednu predivnu pjesmu koja govori mnogo. Ivana je željela da nas podsjeti na prave ljudske vrijdnosti. Život je pun iznenađenja, nepredviđenih okolnosti, sa kojima se moramo nositi, ali je jako bitno da se te vrijednosti njeguju i razumiju. Iz loših stvari treba da izvučemo najbolje i nešto naučimo i da uzdignute glave idemo dalje. Ivani želim pobjedu”, poručila je Andijana.

Ivana je, kako kaže Anita, tolerantna i humana.

“To su velike životne vrijednosti. Ona ih predstavlja. Ivana je pozitina, razdragana, vesela i vječito nasmijna i djevojčica u srcu. Nikad je nisam vidjela tužnu. Pamtim je sa Intro karaoka kada je pobijedila, pa su uslijedile Sunčne skale, i tu je pobijedila. Nakon svih tih pobjeda u privatnom i poslovnom planu, osala je ista. U tome je veličina jednog čovjeka. Budući da je tema večerašnjeg okupljanja ljubav, onda moram da kažem da je Ivana vječito zaljubljena u život”, rekla je pjevačica.

Tina je poručila da je posao kojim se bave ona i Ivana težak i naporan zbog čega moraju da budu uporne.

“Tako je Ivana bila uporna. Ljudi budite nasmijani, srećni, zdravi. Rekla sam u klipu da poslije ljubavi možete da završite na psihijatriji – nemojte to. Ljubite se”, reka je Tina.

Spot je radila Zoom produkcija iz Nikšića, a glavni glumac, Momo Pićurić, rekao je da nije želio da se pojavljuje u njemu, ali ga je Ivana iskrenošću i šarmom razoružala i osvojila. Njegova supruga Marta, koja glumi “Ivanu iz budućnosti”, rekla je da je pjesma i spot podsjećaju na njenu i Momovu ljubav koja traje decenijama.

Promociji prisustvovali su, pored koleginica koje u govorile o Ivani i aktera cijele priče, Mirsad Serhatlić, Svetlana Kalezić sa suprugom, Tanja Šeter, Renata Perazić Ilija Gojović, Renata Perazić, Bane Nedović, Ljilja Raičević, Božo Bulatović, Vesko Ninković, Srđa Lubarda.

Ivana se zahvalila gostima, kolegama, akterima i realizatorima spota, a u nastavku pogledajte slike sa snimanja.

B.V.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend