Muzika film i TV

Izašao trejler za novog Ramba: Legenda se vraća, smrt dolazi

Objavljen je trejler za peti i prema riječima Silvestera Stalonea posljednji film o Rambu.

Novi nastavak filmskog serijala o legendarnom Rambu, Rambo Last Blood, peti je i posljednji dio čuvene franšize, a premijerno će biti prikazan 20. septembra ove godine i naslovnu ulogu naravno tumači Silvester Stalone.

Film prati legendarnog Ramba koji je ovog puta krenuo u Meksiko kako bi vratio otetu ćerku svog prijatelja. Na tom putovanju junak se našao u borbi protiv jednog od najnasilnijih kartela u Meksiku.

Snimanje filma prvi put je najavio Silvester Stalone 2015. godine, ali je ozbiljan rad počeo tek u oktobru 2018. godine. Za režiju ostvarenja Rambo Last Blood zadužen je Ejdrijen Granberg. Scenario novog nastavka napisali su Stalone i Met Krulnik.

Ivet Monreal tumači ulogu otete djevojke Gabrijele, dok Pas Vega igra Karmen Delgado, reporterku koja prati trgovinu droge u Meksiku i pomaže Rambu, prenosi RTS.

Serhio Peris-Menceta glumi Uga Martinesa, nasilnog vođu meksičkog kartela, a u glumačkoj ekipi posljednjeg dijela Ramba su i Adrijana Barasa, Oskar Haenda i Hoakin Figera.

“Živio sam u svijetu smrti. Gledao sam ljude koje volim kako umiru”, govori Rambo na početku trejlera koji je na YouTubeu u svega nekoliko sati skupio preko milion pregleda, a nije nedostajalo ni komentara brojnih obožavatelja.

“Želim da znaju kako smrt stiže i da ništa ne mogu učiniti da je zaustave”, rekao je Stalone na kraju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Milo je jači od Ramba. Prva familija umjesto Prve krvi.

Send this to a friend