Muzika film i TV

Izašao trejler za novog Ramba: Legenda se vraća, smrt dolazi

Objavljen je trejler za peti i prema riječima Silvestera Stalonea posljednji film o Rambu.

Novi nastavak filmskog serijala o legendarnom Rambu, Rambo Last Blood, peti je i posljednji dio čuvene franšize, a premijerno će biti prikazan 20. septembra ove godine i naslovnu ulogu naravno tumači Silvester Stalone.

Film prati legendarnog Ramba koji je ovog puta krenuo u Meksiko kako bi vratio otetu ćerku svog prijatelja. Na tom putovanju junak se našao u borbi protiv jednog od najnasilnijih kartela u Meksiku.

Snimanje filma prvi put je najavio Silvester Stalone 2015. godine, ali je ozbiljan rad počeo tek u oktobru 2018. godine. Za režiju ostvarenja Rambo Last Blood zadužen je Ejdrijen Granberg. Scenario novog nastavka napisali su Stalone i Met Krulnik.

Ivet Monreal tumači ulogu otete djevojke Gabrijele, dok Pas Vega igra Karmen Delgado, reporterku koja prati trgovinu droge u Meksiku i pomaže Rambu, prenosi RTS.

Serhio Peris-Menceta glumi Uga Martinesa, nasilnog vođu meksičkog kartela, a u glumačkoj ekipi posljednjeg dijela Ramba su i Adrijana Barasa, Oskar Haenda i Hoakin Figera.

“Živio sam u svijetu smrti. Gledao sam ljude koje volim kako umiru”, govori Rambo na početku trejlera koji je na YouTubeu u svega nekoliko sati skupio preko milion pregleda, a nije nedostajalo ni komentara brojnih obožavatelja.

“Želim da znaju kako smrt stiže i da ništa ne mogu učiniti da je zaustave”, rekao je Stalone na kraju.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Marko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Milo je jači od Ramba. Prva familija umjesto Prve krvi.

Send this to a friend