Muzika film i TV

Jelena Gavrilović u britanskom filmu Gassed Up

Glumica Jelena Gavrilović igra u novom britanskom filmu “Gassed Up” u produkciji Amazon Prime Video. U pitanju je akcioni triler reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA za film „Hard Stop“.

 

Trenutno u produkciji u Londonu, film će biti premijerno prikazan na Prime Video u Velikoj Britaniji i Irskoj u 2023. Scenario su napisali Arči Medoks i Taz Skajlar, a pored Jelene Gavrilović glavne uloge tumače Stiven Odubola, Skajlar, pjevačica Mej Miler, Heri Pinero i mnogi drugi.

Na talasu zločina koji su zahvatili London, “Gassed Up” prati 20-godišnjeg Eša, koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju, ali biva uhvaćen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant, Skajlar. “Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo “Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks.

Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromantics-a. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek i montažeri Ričard Ketridž i Kristofer Dikens. Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

“Gassed Up“ se pridružuje sve bogatijem katalogu originalnih ostvarenja u Velikoj Britaniji za Prime Video.

Podršku su joj pružili i glavni likovi novog filma i to putem svog instagram naloga.

Send this to a friend