Muzika film i TV Netfliksov projekat

Jezivi projekat: Šta biste uradili za malo slave?

“The Hater” donosi priču o dvoličnom mladiću koji zahvaljujući pametnoj taktici postaje vrlo uspješan u mračnom svijetu društvenih mreža. Poljski film već sada karakterišu kao najbolji triler u ovogodišnjoj ponudi striming servisa.

Još jedan Netflliksov uspješni projekt stiže iz Poljske i donosi nemilosrdnu filmsku priču o užasnim nagonima koje posjeduje ljudska vrsta. Film u režiji Jana Komasa predstavlja internetskog trola Thomasa, koga tumači Maciej Musialowski, koji studira pravo u Varšavi i pokušava da osvoji srce simpatije iz djetinjstva tako što postaje nevidljivi digitalni savjetnik koji ima zadatak da uništi političku partiju kojoj je naklonjena njena porodica.

On će se vrlo brzo suočiti s realnim životom, posljedicama virtuelnog života i nasiljem.

Nakon što napravi haos među poljskim fitnes influenserima, Tomaz će skliznuti u digitalni svijet pun islamofobičnih moćnika. On će postati njihov upravljač lažnim vijestima na društvenim mrežama, a biće zadužen i za kodiranu komunikaciju unutar igrice s mladićem koji je nesrećan, živi sa svojom bakom i koji je opsjednut oružjem. Film govori o jezivim porivima i govori o ljudima koji su spremni da hodaju preko leševa kako bi dobili malo slave.

“The Hater” je zapravo nastavak Komasinog filma iz 2011. godine koji nosi naziv “The Suicide Room”, ili “Soba za samoubistvo” , koji govori o tinejdžeru čiji život srlja u katastrofu kada video u kojem ljubi drugog momka postane viralan.

“The Hater” već nazivaju najboljim trilerom u ovogodišnjoj ponudi striming servisa, a neki idu toliko daleko u hvaljenju da opisuju kraj filma kao veliko iznenađenje i preokret u stilu najnapetijih trilera poput, na primjer, legendarnog “The Usual Suspects” Brajana Singera iz 1995. godine.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
AnonimousghgSo & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ghg
Gost
ghg

preporuka

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

e sada zamislite kako je lako lako manipulisati sa osobom kojom može manipulisati risto.

Anonimous
Gost
Anonimous

Amen.

Send this to a friend