Muzika film i TV

John Wick: Chapter 4 izlazi u maju 2021.

Nakon velikog uspjeha filma „John Wick Chapter 3 – Parabellum“, Lionsgate je objavio da je četvrti nastavak u pripremi i najavio datum njegovog izlaska – 21. maj 2021.

Treći nastavak ove franšize je već u prvom vikendu prikazivanja zaradio $56,8 miliona na američkom tržištu i time prestigao film „Avengers Endgame“ koji je zaradio $30 miliona.

„John Wick“ se iz skromnog akcionog serijala u samo pet godina uspio razviti u uspješnu franšizu utemeljenu na glavnom liku kojeg tumači Kijanu Rivs, a koja pokazuje tendenciju daljeg rasta.

Osim datuma prikazivanja, Lionsgate nije pustio nikakve dodatne informacije o novom nastavku. No, s obzirom na to da je Čed Stahelski potpisao režiju, a Derek Kolstad scenario za posljednja tri nastavka, za očekivati je da stanje u tom smislu ostane nepromijenjeno.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
NHM
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NHM
Gost
NHM

Jedini razlog zbog kojeg sam htio da odgedam treći dio jeste to što su još davno rekli da je ovo zamišljeno kao trilogija i da je trebalo da se završi poslije trećeg dijela. Sad kad su najavili da ne misle završavat, jasno je da je treći dio pun otvorenih pitanja da bi se ostavio prostor za buduće nastavke. Iš.

Send this to a friend