Muzika film i TV

Jurica Pađen & Aerodrom novim singlom upozorili na “Varku oko nas”

Objavom hvaljenog studijskog albuma “Dnevni rituali” Jurica Pađen & Aerodrom potvrdili su status rok giganta, čemu svjedoče sjajni plasmani na top listama širom regiona, ističu iz Croatia Recordsa.

Iako se na sceni etablirao još osamdesetih godina prošlog vijeka, ovaj sastav nije prestao isporučivati hitove koji, bez obzira na promjene muzičkih trendova, pronalaze put, kako do publike, tako i do radijskog i televizijskog etra, poruka je izdavačke kuće povodom još jedne premijere.

“Varka oko nas” jedna je od 13 pjesama koje su našle mjesto na pomenutom studijskom izdanju, a zaživjela je u obliku sjajnog spota za koji režiju potpisuje Tin Majnarić.

“Ulogu u spotu ima i jedna od najboljih hrvatskih modnih kreatorki Lana Puljić, u vlastitoj kreaciji. Muziku i tekst potpisuje Jurica Pađen, dok iza aranžmana stoji čitav bend. U tekstu prožetom simbolikom bend poručuje kako ništa nije onako kako nam se čini na prvu”, objašnjeno je u saopštenju.

“Zanimljivo je napomenuti da je moj prijatelj Saša Antić preslušavao album ‘Dnevni rituali’ i tokom preslušavanja mu se odmah na prvu svidjela ‘Varka oko nas’. Nagovarao me da za to snimimo i spot, a tada mi je kliknulo da je u pravu i da bi bilo šteta da ovakva pjesma ne dobije odgovarajući spot”, rekao je Jurica Pađen o pjesmi.

Send this to a friend