Muzika film i TV Dizni trenutno radi na rimejku animiranog filma Maza i Lunja

Kako će izgledati Maza i Lunja u novom Diznijevom rimejku

Kompanija Dizni trenutno radi na rimejku animiranog filma Maza i Lunja (Lady and the Tramp) iz 1955. godine, a prve fotke sa snimanja tope srca. Ne samo zato što liče na svoje animirane prethodnike, već i zato što stižu iz prihvatilišta.

Glavne uloge u filmu dobili su koker španijel Roza (Lady) i pas neodređene pasmine Monte (Tramp), koji je prošle godine spašen s ulice i od tada se o njemu brine HALO Animal Rescue u Feniksu.

“On je prijateljski nastrojen, pozdravlja ljude, dijeli poljupce, voli pažnju, zna da sjedne na komandu i lijepo hoda na povocu”, ispričao je Heder Alen, predsjednik i CEO organizacije HALO Animal Rescue.

“Monte je mješavina terijera i nečega. On je pravi džukac iz prihvatilišta. I to nije uvreda, to je kompliment. To je ono što ga čini posebno kul. Nije da u prihvatilištu nema rasnih pasa, ali Monte ih zaista sve predstavlja na pravi način. Psi iz prihvatilišta jesu super prijatelji i treba ih usvajati.”

Monte je sad na putu da postane omiljeni holivudski pas, a u tome će mu pomoći Džastin Teru, koji će mu pozajmiti glas. Mazi će glas dati Tesa Tompson.

View this post on Instagram

Disney has decided to create yet another live-action film for one of its animated classics: Lady & the Tramp. I use the term “classic” lightly here, cause personally, idk this movie word for word like I do The Lion King, or The Little Mermaid or something. I barely even remember the plot. But we all know that spaghetti-eating scene is iconic. Now imagine watching that scene with real dogs. Not CGI like The Lion King (which I’m not sure would be better anyway) I mean actual canines. Can dogs even eat spaghetti in real life? 🤔 The film is set to release this November, and will be available on Disney’s new streaming service: Disney +⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ I guess a remake worked for 101 Dalmatians. I can’t front, I loved both the animated and the live-action versions of those films. But I think I’m just over hearing about remakes, especially live-action ones. 🗣Alexa, play Take Me to the King 🙄🤦🏾‍♀️⁣⁣ ⁣⁣ Photos courtesy of ⁣⁣@rottentomatoes & @disney.plus.news ⁣⁣⁣ ⁣ #TruthIsImTired #ladyandthetramp #liveaction #disneyliveaction #disney #disneyplus #tessathompson #justintheroux #janellemonae #takemetotheking #disneyclassic #waltdisney #waltdisneypictures #disneyfilm #waltdisneystudios

A post shared by IaMDatfilmBitch (IMDB) (@iamdatfilmbitch) on

Mnogi detalji još nisu otkriveni, ali se zna da će u ekipi biti i Sem Eliot, Ešli Džensen, Benedikt Vong…

Premijera filma “Maza i Lunja” zakazana je za 12. novembar na streaming platformi Disney+.

Send this to a friend