Muzika film i TV

Kako je Švarceneger čestitao Staloneu izlazak filma Rambo: Do posljednje krvi

Ako ste fan Silvestera Stalonea, vjerovatno znate da je njegov novi film Rambo: Do posljednje krvi u četvrtak 19. septembra imao svoju premijeru.

Posljednjih nedjelja, popularni Slaj je na svom Instagram profilu objavljivao različite promotivne klipove vezane za film, a nedavno je podijelio i jednu urnebesnu poruku njegovog prijatelja i velikog rivala među glumcima akcionih filmova, Arnolda Švarcengera.

Naime, bivši guverner Kalifornije se u svojoj video poruci našalio na račun Stalonea. On je svojim pratiocima pokazao uramljen nož koji je Stalone koristio za potrebe snimanja filma Rambo. Nož je imao i njegov potpis.

Švarceneger, međutim, nije bio impresioniran veličinom ovog sječiva pa je nekoliko trenutaka kasnije izvadio svoj znatno veći nož, koji je koristio za vrijeme snimanja filma Predator.

Nakon ove šale u kojoj mu je pokazao čiji je nož veći, Arni je Staloneu poželio uspjeh sa novim filmom. Slaj mu se zahvalio na svom Instagram profilu sa sljedećim riječima: „Hvala ti puno veliki momče! Ti si dobar prijatelj i velika zvijezda, ali moraš znati da će moj nož uvijek biti oštriji od tvog!“

Send this to a friend