Muzika film i TV

Kaliopi: Bivši muževi su mi najbolji prijatelji

Makedonska pop pjevačica Kaliopi Bukle, ne krije pojedinosti iz svog privatnog života. Otvorena je po pitanju svojih propalih brakova i šali se na svoj račun.

“Bivši muževi su moji najbolji prijatelji”, kazala je Kaliopi koja je bila udata za kompozitora i teksopisca Romea Grila i glumca Vasila Zafirčeva.

Sa Grilom ima sina.

“On je jako važan za mene jer me u svojim pjesmama čini besmrtnom. Zna me u dušu i zna šta u kom trenutku treba da otpjevam publici”, kaže Kaliopi. Ona je otkrila i da je od Romea bila distancirana neko vrijeme, ali da kad su se ujedinili, nastale su pjesme.

Njen život nikada nije obilovao skandalima, ali ona priznaje da je daleko od savršenog.

“Poštedjela sam ljude toga. Nije da je moj život savršen. To je nemoguće. Publika je shvatila da su sve moje tuge i radosti u pjesmama”, navela je umjetnica dodajući da je “Vučica” pjesma koja je najbolje opisuje.

Pjevačica ističe da je veoma srećna kada čuje da se njene pjesme pjevaju na muzičkim takmičanjima.

“To je velika stvar za mene, a ja kao žiri nikada ne bih bila stroga prema njima. Ti takmičari produžavaju moj vijek na sceni. Nije mi problem kako to pjevaju, jer svako treba da te pjesme izvede na svoj način. Vjerovatno ih moje pjesme motivišu da pokažu svoj talenat”, rekla je Kaliopi.

Ona sebe opisuje kao avangardnu, modernu i pomalo ludu.

“Moji aduti su emocije, pjevanje i pjesme. Ljudi na moje koncerte dolaze da čuju to”, kaže Kaliopi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PustiDja\'ola
Gost
PustiDja\'ola

Bogami kad mi ona moja bivsa pocne sa lijepim rijecima odma znam da me ceka neka muka za par dana

Send this to a friend