Muzika film i TV

Katarina Sotirović spremna da ponovo osvoji scenu u nikad provokativnijem izdanju

FOTO: Mister Yellow

Pop pjevačicu Katarinu Sotirović upoznali smo početkom dvijehiljaditih kada je bila članica i vokal Koktel banda. Simpatična plavuša bila je radio viđen gost crnogorskih ljetnjih festivala Sunčane skale i Pjesma Mediterana, a na radio u TV stanicama vrtjeli su se hitovi poput “Neobična”, “Snežna kraljica”, “Daleko ti sreća”, “Od sumraka do svitanja”, “Zločin”, “Minđuše”…

Iz benda je izašla 2005. godine i poreknula solo karijeru izdavši album “Devojka za udaju” sa kojeg su se izdvojile naslovna numera, “Bolja” i “Uzaludnije”.

Ima dvoje djece iz braka sa Aleksandrom Rašićem, košarkašem Partizana sa kojim je dva puta prekidala vezu, da bi razvodom zvanično stavili tačku na ljubav, ali pjevačica o tome ne govori za medije.

Iako se prošle godine saradnjom sa nekadšnjim članovima Koktel banda pokušala vratiti na scenu nastupom na Beoviziji, Katarina kaže da je njen zvanični “kambek” ove godine. Uskoro će publici predstaviti pjesmu “Vrelina”, autora Milana Stankovića, poznatijeg kao Sevdah baby.

“Veoma sam uzbuđena zbog povratka na estradno nebo. Želim da se publici predstavim na potpuno drugačiji način, a „Vrelina“ je, zaista, pun pogodak. Sevdah baby nije mnogo odstupio od svog muzičkog pravca, pjesma je bržeg ritma i očekujem da će postati pravi ljetnji hit”, rekla je Katarina za Novosti.

Ona je nedavno objavila set provokativnih fotografija, otvorila kanal na Jutjubu gdje će, kako kaže, biti objavljeno sve što je do sada otpjevala.

Foto: Mister Yellow

Do “Vreline” podsjetite se hitova Koktel banda koje je otpjevala ova popularna Beograđanka.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
Tragikomedija🎭CrNoGoRkA👠DR PERUNEquinoxe 🌍
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CrNoGoRkA👠
Gost
CrNoGoRkA👠

Ne mora žena biti gola da bi bila izazovna!!!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

A skidaju se jer misle da muskarci slabo vide.

DR PERUN
Gost
DR PERUN

Mmmm…..mmmmmmmmmm

Equinoxe 🌍
Gost
Equinoxe 🌍

Prevelika konkurencija… Sve manje odjeće, morala se prilagoditi trendu… khmmm

Send this to a friend