Muzika film i TV

Ko je čovjek koji stoji iza Aleksandre Prijović? Njemu duguje sve što ima: Ja sam zbog tebe ovdje gdje jesam

Aleksandra Prijović

Pjevačica Aleksandra Prijović ispisala je istoriju u Areni Zagreb, gdje je održala pet spektakularnih koncerata o kojima se ne prestaje pričati.

Aleksandra je time postigla veliki uspjeh, no malo ko zna da iza nje i njenih hitova kao producent stoji njen suprug Filip Živojinović.

Aleksandra i Filip u srećnom su braku od 2018. godine i roditelji su sina kojem su dali ime po njoj, a danas važe kao jedan od omiljenih parova Srbije. Filip je prije braka s Aleksandrom nosio titulu najpoželjnijeg muškarca u svojoj zemlji, a poznat je i kao sin Bobe Živojinovića, supruga Lepe Brene.

Foto: Boško Karanović

Školovao se u Velikoj Britaniji i SAD-u, radio je širom svijeta, ali tokom posljednjih nekoliko godina fokusirao se na Aleksandrinu karijeru.

Upravo je on autor jednog od njenih najvećih hitova koji se orio Arenom Zagreb “Devet života”, a uz to je i vlasnik kompanije Pomfrit Medija koja je zadužena za produkciju Aleksandrinih muzičkih spotova. Ona nikada nije krila koliko joj znači Filipova podrška i pomoć koju joj on pruža.

“Filipe, tebi želim reći samo jednu stvar, ovo je naša zajednička pobjeda. To svi dobro znaju, ja sam zbog tebe ovdje gdje jesam”, poručila je na jednom od posljednjih koncerata u Beogradu.

On je o njihovom odnosu progovorio nakon premijere pjesme “Devet života.

“Moram priznati da se najviše od svega nadam da će ova pjesma nekako uspjeti preživjeti najveći test, a to je vrijeme, i da će Aki možda jednog dana negdje naručiti pjesmu koju pjeva mama, a napisao je tata. To je nešto za što vrijedi živjeti i stvarati. Na kraju krajeva, ova pjesma je naš vječni poklon sinu”, izjavio je Filip u jednom od svojih intervjua.

10

avatar
1000
5
5
0
 
10
RaleBiljanaJokiBrankoJelena
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Branko
Gost
Branko

Ja prvi put čujem za dotičnu. Do duše, od 2016 ne živim u Srbiji a i ne volim tu vrstu muzike.

Joki
Gost
Joki

De ti zivis druze kad nisi cuo za nju

Biljana
Gost
Biljana

Zasto komentarises kad ne znas?

Jelena
Gost
Jelena

Ja ni jednu njemu pjesmu ne znam a ona mega zvijezda. Jesam li ja to zaostala kurtoloski?

Tttttt
Gost
Tttttt

Ona je obicna.pevaljka koju je ni krivu ni duznu grand klan i brena gurali da bi se jos vise miliona ugrabili malo je bosanki iz brckog para pa jos peva po koncertima

Rale
Gost
Rale

Mozete da joj pljunete pod prozor zavidni ljudi. Svaka joj cast na pevanju i na kulturi. Pozdrav malogradjani

Nin
Gost
Nin

Degute

Marina
Gost
Marina

Kada stoji moćan finansijski klan iza tebe, onda se od najprosječnije pjevačice, kakvih ima na tone u Srbiji, napraviti mega zvijezda… Sjetite se koliko su ljetos svi žuti tabloidni portali pisali o njenom kobajagi razvodu, samo da je drže u centru pažnje. To je DEBELO plaćeno.

Miki
Gost
Miki

Ipak joj je Brena svekrva.A Brena zna kako, ona je bila projekat takodje.

Verks
Gost
Verks

Marina dobro si rekla

Send this to a friend