Muzika film i TV prvi pogled na SF triler Reminiscence

Koliko daleko bi išli da zadržite one koje volite?

Warner Bros. je konačno otkrio kada možemo očekivati SF triler “Reminiscence”, koji nas vodi na putovanje kroz sjećanja. Tom prilikom studio je objavio i kratki službeni tizer što znači da ćemo uskoro dobiti i komplet najavu.

Rediteljski debi Lize Džoj, film pod nazivom “Reminiscence”, dobio je novi datum premijere.

Koautorka serije “Westworld” je za svoj filmski samostalni prvjenac odabrala naučno-fantastični triler u kom će glumiti Hju Džekmen i Rebeka Ferguson. Prvobitno je film trebalo da bude objavljen 16. aprila, ali je premijera ipak pomjerena za 3. septembar.

Hju Džekmen glumi privatnog “istražitelja uma” po imenu Banister, koji pomaže svojim klijentima da pristupe davno zaboravljen pojmovima, događajima i ljudima. Pravi zaplet nastaje kada se pojavi klijent kog glumi Rebeka Ferguson.

“Kada žena po imenu Mej nestane, jednostavna priča izgubljeno-nađeno pretvara se u opsesiju. Dok Banister pokušava da sazna istinu o njenom nestanku, nailazi na neočekivanu zavjeru, i mora da odgovori na pitanje koliko daleko bi otišao da zaštiti one koje voli”, stoji u zvaničnom opisu filma.

Send this to a friend