Muzika film i TV Igra Fra Sotonu

Kostiću pozlilo na snimanju filma o Jasenovcu: To se može opisati samo ludilom

Pred kraj godine svjetlost dana ugledaće film Predraga Antonijevića “Dara iz Jasenovca. Vuk Kostić je među glumcima koji će u njemu igrati i kaže da je počastvovan. On cijeni da je konačno došlo vrijeme da bude snimljen igrani film o logoru koji se nalazio u Hrvatskoj, a u kojem je stradao veliki broj Srba, Jevreja, Roma i Hrvata protivnika tadašnje vlasti.

Glumac je ispričao da mu je teško pao zadatak da odigra  ustašu Miroslava Filipovića Majstorovića

“Na taj film se čeka više od sedamdeset godina, i vrlo sam počastvovan što sam u njegovoj ekipi. Oni koji su ga gledali na zatvorenoj projekciji rekli su mi da je fenomenalan, a siguran sam da će premijerna publika biti vrlo iznenađena kada me vidi u liku ovog ozloglašenog ustaše. Filipović je zbog krvoločnih zločina u logorima Jasenovac i Stara Gradiška imao nadimak Fra Sotona, a ubijanje dece se može opisati samo ludilom i najdubljom psihičkom patologijom. Koliko su strašni ti prizori sa djecom govori i to što mi je na snimanju čak i fizički pozlilo. A moja scena u “Dari” nije velika, ne znam koliko traje u finalnoj verziji, ali mi u ljudskom smislu mnogo znači”, ispričao je Kostić Novostima.

View this post on Instagram

Od omiljenog inspektora Aleksandra Jakovljevića iz "Ubica mog oca" i nezaboravnog Sparte iz "Južnog vetra" do svirepog komandanta logora Jasenovac Miroslava Filipovića… Vuka Kostića gledaćemo ovog oktobra u dugo očekivanom filmu Predraga Gage Antonijevića "Dara iz Jasenovca", u kojem je, kako kaže, ostvario najtežu ulogu u dosadašnjoj karijeri. Ako je suditi prema kadrovima iz filma, Kostićeva transformacija je neverovatna, a sigurni smo da će nas oduševiti i glumom. . . . . . #vukkostic #daraizjasenovca #logorjasenovac #predraggagaantonijevic #ubicemogoca #juznivetar #sparta #juznivetarsparta #domacaserija #domaceserije #serije #serija #domaciglumci #film #filmitv #filmitv.rs

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs) on

14

avatar
1000
8
6
0
 
13
AmirNarcis ZgubidanCG CG CGGen. DukljaninNeretva
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Nema sreće među balkancima dok ne śednu i utvrde zajedničku istinu,pa makar vijećali dvadeset godina.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Filipović Majstorović nije bio komandant logora Jasenovac, istine radi. Bio je običan ubica, koljač, sadista i psihopata. Boljereći, ne običan- nego vrlo neobičan po količini zla u sebi. Kao fratar nikako nije mogao imati vojni čin. Katolička crkva ga je izopštila iz svojih redova i tada, da bi zameo trag, mijenja prezime u Majstorović. Nebitno za kontekst cijele priče, ali… Više »

Neretva
Gost
Neretva

Velikosrpska propaganda je učinila veliku štetu svome narodu tako što je svoje žrtve stostruko uveličavala, a žrtve drugih naroda koji su stradali od srpske ruke umanjivala. Zato im danas u svijetu niko ne vjeruje pa čak i onda kad ne lažu.

R.T.Ergodan
Gost
R.T.Ergodan

A pop Maca ??? A Srebrenica?? Ima tu mnogo vecih ludila

Mitar
Gost
Mitar

U konkretnom slucaju pominju se prokleta stvorenja iz Jasenovca! Kad neko otvori pricu o ovome sto ti pominjes onda treba komentarisat ta prokleta stvorenja! Nema potrebe da se pominju kao neki balansi, prokleti su i jedni i drugi!!!

Serbi gadni
Gost
Serbi gadni

kamo sreca da su ga jos malo bili pripunili.. izgleda dosta ih je pobjeglo da danas zabavlja o jadu Balkan!!!

Jedan je MILO
Gost
Jedan je MILO

sto ne snimite jedan o Popu Maci pa cete vidjeti da je Miroslav Filipovic malo dijete za njega.. upss vi ste tog koljaca stavili za svetca!!

Mile
Gost
Mile

Ko je taj? Nikad cuo za njega.

Torkemada
Gost
Torkemada

Mogli bi snimiti film o hladnjačama na Kosovu,o Srebrenici, o srpskim konc logorima u Prijedoru, opsadi Sarajeva tokom koje je snajperom i granatama ubijeno preko 10.000 ljudi,od čega više od 1000 đece…

Vaso
Gost
Vaso

Jarane, sve hladnjače kad se skupe i svi konc logori Prijedora i Srebrenice, nisu po broju trećina žrtava NDH. 10.000 ljudi u Sarajevu, a jel imaš podatak koliko je pobijeno snajperima i granatama od vaše ruke, na drugoj strani grada? Jasenovac, najveće gubilište Balkana po tebi nije zaslužilo film. Zaslijepila te mržnja prijatelju.

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Djavo popio nista ne vidi.

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Crnogorcima ste noz zabili u leđa da bi napravili drzavu sa hrvatima!

esad
Gost
esad

Nije noz u ledja nego genocid i ne prvi u nizu. Prvo su Nemanjici osvojili Crnu Goru i pobili svo civilno sanovnistvo.

Amir
Gost
Amir

Jel to znaci da crnogoraca nema u cg vec da su svi srbi.

Send this to a friend