Muzika film i TV Pink sprema Jugoslovenku

Kralj Aleksandar i u seriji Željka Mitrovića

I dok Zdravko Šotra uveliko snima seriju i film “Kralj” o Aleksandru Karađorđeviću, posljednji kralj sa ovih prostora biće prikazan i u novoj seriji koju sprema Željko Mitrović.

Vlasnik Pinka otkrio je da će njegova produkcija stati iza serije “Jugoslovenka”. Riječ je o svojevrsnom nastavku serije “Crveni mesec” koja se prikazuje na Pinku.

“Serija ‘Jugoslovenka’ imaće 140 epizoda, i baviće se periodom od 1918. do ubistva kralja Aleksandra u Marseju 1934. godine,” potvrdio je Mitrović “spin-of” verziju popularne serije koja se završava uskoro.

“Mislim da nas čeka više melodrama, ljubavna priča, sa manje elemenata špijunskih i političkih zapleta. Očekujem, možda, i veću gledanost,” rekao je on, prenosi Mondo.

Za scenario je zadužen “kralj balkanskih sapunica” – Roman Majetić.

“U središtu zapleta su dvije porodice i njihove ljubavne priče. Stara beogradska porodica Pavlović, koja je izdanak prošlog vremena i u novom se ne snalazi, dok su Ristići tipični predstavnici novog doba. Postoje paralelne priče na Krfu i u Parizu, gdje je veći dio obje porodice bio za vrijeme rata,” rekao je on za Novosti.

Od glavne glumačke postave iz “Crvenog meseca” uloge će reprizirati samo glumica Ivana Dudić (Sofija Bauman). U sporednim rolama gledaćemo još neke glumce koji su odigrali istorijske likove poput kralja Aleksandra (Mihajlo Jovanović), kralja Petra (Miodrag Milovanov) i Nikole Pašića (Lepomir Ivković). Glavna glumačka postava biće sačinjena nova imena, koja se uveliko biraju na kastingu.

Kako portal FILM i TV nezvanično saznaje, na audiciji za glavne junake pojavio se popularni trio iz sapunice “Istine i laži” Jana MilićZoran Pajić i Stefan Buzurović.

Šotrini film i serija „Kralj“ rade se po knjizi Vuka Draškovića “Aleksandar od Jugoslavije”.

“Taj dio istorije smo dosta potiskivali i o njemu smo u vrijeme socijalizma i komunizma slušali sasvim ograničene informacije – i o tom čovjeku i o tom vremenu. Ovo je prilika da se sada to sve osvijetli, na jednom dobrom tekstu i dobroj osnovi, u vidu romana Vuka Draškovića, koji je sve to dobro istražio i jeste napisao roman, ali dosta poštujući istorijske činjenice”, poručio je Šotra.

15

avatar
1000
9
6
0
 
13
FangioMONTENEGROMne-MneMimaKomita
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fangio
Gost
Fangio

Neprijatelj CG i palikuca zabrana prikazuvanja ove fukare

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

da se podigne spomenik onima sto ga tresnuse u marsej, cak i konzulat nas da otvorimo u marsej i da tamo napravimo jednu posvetu i zahvalnost rodoljubima!!

Mima
Gost
Mima

Kad oni budu prikazali Božićni ustanak, onda i mi treba da odgledamo ovu komediju.

Aca Palikuca
Gost
Aca Palikuca

Samo govor poslanice Vukcevic emitovati na trgovima crnogorskih gradova

GLUPAN
Gost
GLUPAN

Snimite Vi Džeknu2

Mne-Mne
Gost
Mne-Mne

što te tako zovu?

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ada srbi su veliki jugosloveni ….sad kad su ratovali u bosni hrvatskoj na kosovu rovarili preko crkve i bie po makedoniji sad smo im ostali mi …a jugoslavija ih zanima kao trziste jer njihove prsle proizvode mogu prodavati samo na bivsoj teritoriji sfrj ….na svaki njihov nacionalizam treba odgovriti uvodjenjem taksi na proizvode iz srbije i povuci ce se jer… Više »

Tek tako
Gost
Tek tako

Zabranit emitovanje ovih serija i filma u CG. On je ugasio nasu zemlju sa domaćim….
Mislim da ce ga bkgami prikazat umalo kao sveca.

Risto
Gost
Risto

Da nije bilo Kraljevine Jugoslavije, ne bi Boka bila u sastavu Crne Gore.

brko mali
Gost
brko mali

Crna Gora I Boka su se ujedinile 1812.godine, a srpski mediji poturaju ovu pricu o ujedinjenju za vrijeme komunizma

Aca Palikuca
Gost
Aca Palikuca

Jedino je Crna Gora uz Englesku pobjedila Napoleona i zadobila morsku obalu pise Roj Traver

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

glupane jos za vrijeme njegosa je KO bio crnogorska luka, a da ne pricam i za vrijeme kralja nikole itd…

Piiiiiiii
Gost
Piiiiiiii

Što se nas tiče, ovaj zauvijek ostaje Aco palikuća.

Kolašin
Gost
Kolašin

Oće li ovaj njihov kralj u Parove da uđe?

Komita
Gost
Komita

Brata princa Djordja kojem je pripadala nasledna vlast kao starijem zatvorio je u ludnicu i namjestio mu ubistvo i sad se ne cudite sto je djedu napravio i CRNOJ GORI.Daleko nam kuca od gedzovana jer to je vec fela koja o jadu zabavi Balkan !!!!!

Send this to a friend