Muzika film i TV

I kriminalci mogu da budu pošteni

Glumca Miloša Bikovića prate veliki uspjesi na filmu kako u Srbiji tako i u Rusiji. Medijima je podjednako zanimljiv njegov privatan život i karijera. Iako je nedavno priznao da je sujetan, ističe da nije arogantan niti loš čovjek.

Povod da to otkrije o sebi, jeste pitanje magazina Glossy o njegovoj ulozi Pavela, momka iz Srbije kojeg glumi u jednoj ruskoj seriji.

“To je jedan ‘kreten’ zavodnik, čovjek koji bježi od svake vrste odgovornosti. Iskreno, ne bih sebe smatrao takvom osobom. Ipak, iako je arogantan, u dubini duše on je dobar čovjek. To mi je veoma draga uloga”, rekao je Biković koji trenutno radi na filmu “Južni vjetar” u kojem igra kriminalca.

“Baveći se glumom, čovjek se sretne s raznim likovima. Život je veoma nepredvidiv. I među kriminalcima možete da pronađete veoma poštene ljude. Teško je baš sva iskustva staviti u jednu fioku, to je i pogrešno. Na ovom svijetu ništa nije samo crno ili bijelo. Zahvalan sam što sam glumac jer stalno mogu da učim posmatrajući život. Odavno nismo imali takav film o podzemlju i kriminalu, a da je veoma šarmantan”.
Foto: Saša Mihajlović

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend