Muzika film i TV

Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens prvi put zajedno na filmu

Netfliks je objavio prvi trejler za film Don’t Look Up, crnu komediju sa naučnofantastičnim elementima, u kojoj glavne uloge tumače Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens.

Osim njih, u filmu igraju i mnoge druge holivudske zvijezde, kao što su Meril Strip, Timoti Šalame, Džona Hil, Kejt Blanšet, Tajler Peri i Arijana Grande. Film je režirao Adam Mekej, autor popularnih filmova Anchorman (2004), Step Brothers (2008) i The Big Short (2015).

Dženifer Lorens je povjerena uloga Kejt Dibijaski, studetnkinje astronomije, koja zajedno sa svojim profesorom dr Rendalom Mindijem (Dikaprio) otkriva da velika kometa orbitira unutar našeg Sunčevog sistema. Prema njihovim proračunima ona će gotovo sigurno pasti na Zemlju, ali čini se da se čovječanstvo baš ne uzrujava zbog toga.

Dibijanski i Mindi iz tog razloga kreću u medijsku kampanju, ne bi li ubijedili ljude da samo pogledaju gore i prepoznaju opasnost koja im prijeti. Oni stižu čak i do Bijele kuće, ali ni vlasti ni šira javnost nisu spremni da ozbiljno shvate njihovo upozorenje.

Don’t Look Up će imati svoju premijeru 10. decembra, a nakon toga će biti prikazivan u ograničenom broju bioskopa. Film će biti dostupan na Netfliksu od 24. decembra.

Send this to a friend