Muzika film i TV

Ljubav je vještina našeg bića i stanje naše duše

Rade Šerbedžija

Čuveni glumac Rade Šerbedžija kaže da je za njegov izgled prije svega zahvalan majki prirodi i svojim roditeljima na “genetskoj žilavosti”, prenosi magazin Azra.

Kada ne radi, Šerbedžija kaže da svako jutro odlazi na pijacu.

“Tamo kupujem ribu, povrće, voće. Kuvam ručak mojoj Lenki. Kad me leđa suviše ne bole i kada u Rijeci ne padaju kiše, igram tenis. Pišem uvijek nešto, obično u omiljenim barovima pored mora, u kojima pijem bijelo ili crno vino. Naveče sjedim pred televizorom i gledam samo sportske programe, a onda kada prođe ponoć idem na spavanje”, rekao je Rade Šerbedžija.

Prema njegovim riječima ljubav je vještina našeg bića i stanje naše duše.

“Ljubav je osjećaj koji nas čini razdraganima i srećnima. Ljubav je blago koje nam pripadne i sreća koja nam se daruje. Ljubav se voli i kada te muči i kada zbog nje patiš. Ljubav je ono dobro u tebi koje svakog čovjeka čini bogatijim”, dodao je Šerbedžija.

“Pokušavam da im pomognem da postanu svoji ljudi. Nijednom od svoje djece nisam određivao čime bi se bavili u životu. Odgajam ih onako kao što su moj otac i moja majka odgajali mene. Želim da budu blagi i dobri ljudi, a sve ostalo doći će u njihov život samo od sebe”, rekao je Šerbedžija o ćerkama.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend