Muzika film i TV

Madona na svom YouTube kanalu uljepšala nastup na Evroviziji

Više od 200 miliona gledaoca s nestrpljenjem je u prošlu subotu očekivalo nastup Kraljice popa na evrovizijskoj pozornici u Tel Avivu.

Madona (60) je nakon pjevanja u finalu muzičkog spektakla podijelila medije i publiku. Dok su je najveći obožavaoci većinom hvalili, naišla je na mnoge kritike, prvenstveno na njeno loše pjevačko izvođenje.

Nastupila je s pjesmama ‘Like A Prayer’ i ‘Future’, a na nastupu joj se pridružio i reper Quavo.

“Katastrofa od nastupa, totalno razočarenje. Falširala je staru pjesmu od početka do kraja. Šteta, pa otpjevala je sigurno milion puta uživo”, jedan je od komentara s društvenih mreža.

Nakon pristiglih kritika, uskoro se oglasila na Instagramu. S fotografijom na kojoj nosi crni povez za oko s natpisom X, koji je zaštitni znak novog studijskog albuma, dijamantnu krunu i s rukama preko ušiju poručila je da ‘ne čuje zlo’.

Međutim, pažnju gledaoca privukla je i samo dva dana nakon nastupa i to snimkom na njenom službenom YouTube kanalu. Nastup zvuči drugačije, a prema komentarima medija, Madona je ‘popravila’ glas i loše dionice.

Osim, u najmanju ruku osrednjeg nastupa, mediji su joj takođe zamjerili i politički istup koji se dogodio na pozornici. Na kraju nastupa, dvoje njenih plesača na leđima su nosili zastave Palestine i Izraela, te su zagrljeni napustili pozornicu.

Događaj su komentarisali i organizatori Izbora za pjesmu Evrovizije, a pritom su istaknuli kako ova manifestacija ne bi trebala biti poligon za plasiranje političkih poruka. Madona je odbacila sve kritike uz komentare kako se bori za mir i jednakost u svijetu.

4

avatar
1000
2
2
0
 
4
MađoGraphicNenadSlušalac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nenad
Gost
Nenad

Madona je madona ali je ono bilo tesko za slusati..uzasno je pjevala

Mađo
Gost
Mađo

Pjesmu ” like A Prayer”, koja je , po meni, jedna od njenih najboljih a moja omiljena, je jako teška za pjevanje. Loše je to odradila na Evroviziji. Mislio sam da če pasti sa onih stepenica.

Slušalac
Gost
Slušalac

Da je sreće,u Srbiji nebi na radio i televiziji pustali nikakvu “muziku” godinu dana.Madona je kraljica muzike.

Graphic
Gost
Graphic

Da je srece da tu “muziku” barem nama ne pustaju i da se ne promovise taj nemoral..

Send this to a friend