Muzika film i TV

Maneskin će novi singl predstaviti na finalu Eurosonga

Globalna rok senzacija i pobjednici prošlogodišnjeg Eurosonga bend Maneskin objavio je novi singl “Supermodel”. Pjesmu je bend napisao u Los Anđelesu, a producent pjesme je čuveni Maks Martin (The Weeknd, Coldplay, Ledi Gaga…) i njegov tim.

Novi singl Måneskina objavljen je upravo u momentu kada grupa proslavlja milijardu slušanja, koliko je dostigao singl “Beggin”.

Moderna kalifornijska produkcija i zarazni moderan gruv pokazuje da je Måneskin na ozbiljnom putu da postane svjetska rok senzacija. Pjesma je inspirisana mnogim ličnostima koje su članovi grupe sreli tokom njihovog boravka u Los Anđelesu:

“Napisali smo Supermodel tokom četiri mjeseca koje smo proveli u Los Anđelesu. Bili smo iznenađeni ali i zaintrigirani kako ljudi tamo brinu o ideji selebritija i statusu, odnosno koliko su opsjednuti izgledom i vezama koje imaju sa poznatima. Počeli smo razmišljamo na tu temu i zamislili misterioznu supermodel djevojku. Ona je stvarno kul, zabavna i veoma društvena, ali u stvarnosti je problematična, krije tugu i zavisnost. Na neki način je voliš, zato što ona zna kako da se zabavlja, ali istovremeno, želiš da je izbjegneš, zato što će te uvaliti u nevolju”, izjavili su članovi grupe.

Naravno, Måneskin će premijerno ovu pjesmu izvesti na finalnoj večeri takmičenja Eurosong 2022, 14. maja u Torinu. Oni će na taj način proslaviti svoju trijumfalnu prošlogodišnju pobjedu koja je grupu vinula u muzičku stratosferu.

Send this to a friend