Muzika film i TV Kako zvuči The End u stilu kontroverznog muzičara

Menson obradio kultni hit grupe Doors za potrebe serije

Merilin Menson obradio je “The End”, legendarni hit Doorsa za potrebe predstojeće adaptacije romana Stivena Kinga “The Stand”.

Menson je cijelog života čekao da zaurla: “Father! I want to keelll you!”. Pjevač je oživio sve najgore fantazije Džima Morisona u novoj verziji kultne meditacije Doorsa “The End”, koja će na proljeće biti objavljena i kao samostalni 12-inčni “đavolski” dobro oslikani disk. Vinil će biti dostupan 6. marta, ali pjesma je već tu.

Mensonova obrada je, naravno, mračnija i smišljeno košmarnija od originala. To nije baš hard metal, – i dalje ima prohladnu, desertnu rok vibraciju – ali kada dođe do vrhunca, on kreće glasno i statično, škrgućući zubima na delu kao što je: “All the children are insane/waiting for the summer rain”. Ako je verzija Dorsa bila acid rock, Menson je PCP rock.

Mnogo zasluga za pjesmu pripada producentu Šuteru Dženingsu. Menson je u intervjuu za Revolver rekao da je pjesma nagovijestila i šta će se dešavati na njegovom predstojećem albumu.

“Šuter i ja smo uradili cover “The End” za novu mini-seriju “The Stand”, u kojoj ću ja i glumiti”,  rekao je Manson.

“Mislim da je ova saradnja pokrenula i naš proces u stvaranju albuma započela istraživanje različitih, novih i drugačijih stvari”.

https://www.youtube.com/watch?v=HSs7RhJXEKQ&feature=emb_title

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Овај човјек дефинитивно има добрих пјесама и пар заиста добрих обрада али није нормалан у то сам сигуран, а фанови су му тек болесници.

eeee
Gost
eeee

Normalan je on u potpunosti, pogledaj par intervjua, samo je koristio sok pristup da provocira ljude i samim tim izreklamira sebe. A fanovi samo neka su zdravo :’D

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Вјероватно си у праву. Данас пролази све што је сулудо па су тако на сцени људи попут њега, Лејди Гаге и код нас Карлеуше који знају користити шок ефекат.

Send this to a friend