Muzika film i TV

Milena Dravić iznenadila mladog kolegu

Foto: Tanja Valić / Tanjug

Mladi glumac Milan Marić trenutno proživljava najveći uspjeh u svojoj dosadašnjoj karijeri, jer je ruski film “Dovlatov”, u kom tumači glavnu ulogu, nedavno premijerno prikazan u okviru glavnog takmičarskog programa na Berlinskom filmskom festivalu, a za ulogu ruskog književnika Sergeja Dovlatova, na 40. Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi dobio je nagradu “Chopard Talent Award”.

Milan je trenutno aktuelan i zbog uloge koju je ostvario u seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine”, gdje igra mladog Vukana Nemanjića, a od 2013. stalni je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a nagradu u Moskvi uzeo je “ispred nosa” Milošu Bikoviću, koji je takođe bio nominovan, za ulogu u filmu “Led”.

Njegov uspjeh nije prošao nezapaženo ni među njegovim kolegama, a posebno mu je draga jedna pohvala, koju je podijelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

“Ne znam za vas, meni sinoć Milena Dravić bila na predstavi i poklonila ploču Vladimira Visockog. To mi je obećala poslije premijere Dovlatova na Festu. I eto, skoro tri mjeseca je pamtila. Zvala je i da mi čestita nagradu u Moskvi. Ne znam, valjda se takvi ljudi rode jednom”, napisao je Milan Marić na svom nalogu na Tviteru.

I zaista, takvi se izgleda jednom rađaju, a što su veći, manje pate od toga.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend