Muzika film i TV

Milica Pavlović se naljutila na kolege, pa samu sebe nominovala za nagradu

Milica Pavlović

Music Awards Ceremony (MAC), jedinstvena manifestacija dodjele muzičkih priznanja koja okuplja najveće zvijezde regiona, a za čiju je organizaciju zadužen Skymusic, održaće se u “Štark” areni 26. i 27. januara naredne godine.

Zvijezde koje su prethodnih godina osvajale muzička priznanja na prestižnoj dodjeli muzičkih nagrada, nedavno su nominovale nove izvođače, u lajvu na zvaničnom Instagram nalogu MAC-a.

Nominovane su mnoge zvijezde, međutim, Milica Pavlović je dobila iznenađujuće malo nominacija, s obzirom da je izdala album protekle godine, sa kog su se izdvojile mnoge pjesme.

Izrevoltirana pjevačica se sada oglasila ovim povodom i nominovala samu sebe sa tri numere koje su se najviše izdvojile na albumu ”Posesivna bivša”, a potom i poslala jasnu poruku na svom Instagramu.

“Kad su već kolege bile ”objektivne” i podijelile nominacije između sebe, evo i ja da budem objektivna… Ova djevojka je zaslužila svaku nominaciju”, napisala je Milica na svom Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAC (@music.awards.ceremony)

“Kao što znate MAC se vraća na velika vrata sledeće godine. Za one koji ne znaju ja sam Milica Pavlović i nominujem sada tri pjesme, tri favorita sa moje strane, i sa strane publike sigurna sam. Na prvom mjestu Albino i Milica Pavlović pjesma ”Šećeru”, na drugom pjesma ”Provereno” i na trećem mjestu ”Posesivna bivša”. Ljubi vas puno i voli, vaša Milica”, rekla je Milica Pavlović.

Send this to a friend