Muzika film i TV

Miša Janketić: Reflektori se polako gase

Glumac Mihailo-Miša Janketić na ulasku u devetu deceniju života polako se, prema sopstvenom priznanju, sprema za odlazak sa pozorišne scene. Iako je dobio više nagrada nego što ima radnog staža, sad samo želi da što duže traje svojoj porodici, supruzi Svjetlani Knežević, takođe glumici i balerini, sa kojom u decembru proslavlja 45. godišnjicu braka, djeci i unucima.

“Zakoračiću u osamdesetu, a ne osjećam se tako. Čuvam sjećanje na sebe iz vremena kad sam bio najjači, u svakom pogledu, a to su moje šezdesete. Nažalost, one ne mogu da traju vječno. Sad želim samo da me zdravlje služi, da budem koliko god je moguće sa svojom divnom porodicom. Na vrijeme sam nahranio sujetu, tako svojstvenu umjetnicima. I ne samo nama već i ljekarima, arhitektama, advokatima. Mi smo za njih mala djeca, ali za nas se to najviše govori. Nemam ambicija da pod stare dane pravim nešto novo, napredujem u karijeri. Ostvario sam dobar dio želja koje sam nosio sa sobom još od mladosti. Moglo bi se reći da sam ostvaren čovjek, a to je više nego dovoljno”, kazao je Janketić za gamazin Gloria.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ana
Gost
ana

GOSPODINE MIŠO. zaista ostvaren čovjek. bez razvoda. skandala. idi u penziju posveti se SVJETLANI i unučadima. s nama ti je lako znamo mi ko si i odakle si. odmaraj se i odvoji vrijeme za tebi najdraže

Send this to a friend