Muzika film i TV Hustlers

Najnoviji film Dženifer Lopez zabranjen u Maleziji

Najnoviji film američke glumice i pjevačice Dženifer Lopez “Hustlers”, istinita priča o bandi njujorških striptizeta koje su pljačkale svoje bogate klijente, zabranjen je u Maleziji zbog “prekomjernog nepristojnog sadržaja”.

Kako piše BBC, Odbor za cenzuru filma u toj zemlji rekao je da gole grudi, erotski plesovi i scene sa drogom kojih ima u filmu, “nisu pogodne za javno prikazivanje”.

“Square Box Pictures”, kompanija koja distribuira film “Hustlers” u Maleziji, potvrdila je zabranu na društvenim medijima.

Film se trenutno penje na listama najgledanijih filmova i u američkim i u britanskim bioskopima.

“Hustlers” je priča o grupi egzotičnih plesačica koja je drogirala, a onda i pljačkala svoje bogate klijente, uglavnom sa Volstrita.

Film, u kojem glume i Konstans Vu, Džulija Stajls, kao i pjevačice Lizo i Kardi B, zasnovan je na istinitoj priči i bio je inspirisan člankom koji je u jednom njujorškom magazinu objavljen 2015. godine.

BBFC (Britanski odbor za klasifikaciju filmova) dao je filmu oznaku “za starije od 15 godina” zbog “golotinje, izrazitih seksualnih referenci, psovki i upotrebi droge”.

Ranije ove godine scene gej seksa u filmu “Rocketman” cenzurisane su u Maleziji.

Scene su takođe uklonjene iz filma u Rusiji, dok je u Egiptu, Samoi i na Kukovim ostrvima dobio potpunu zabranu.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
MirzaDuškoKekekeŠćepan majušni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirza
Gost
Mirza

Svaka čast

Duško
Gost
Duško

Domaci film

Kekeke
Gost
Kekeke

Zamislite koliko jedno društvo mora biti primitivno pa da zabranjuje filmove zbog scena seksa, droge ili psovki. Alo bre, niko ne tjera narod da to gleda ali samo zabranjivanje filmova je glupo i nazadno. Egipat vjekovima bio najnaprednija civilizacija, otkad im došao islam, postao je zadnja rupa na svirali

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

U crnoj gori i srbiji se neče skidati 3godine sa malih i velikih ekrana

Send this to a friend