Muzika film i TV

Nataša Ninković: Udala sam se iz praktičnih razloga

Nataša Ninković, jedna od najvoljenijih glumica u regionu, kao i mnogi pripadnici njene branše, nerado govori o privatnom životu, ali je, u posljednjem intervjuu za Glossy, otkrila nešto o svom braku što je zaintrigiralo mnoge.

Naime, 46-godišnja glumica, koja sa svojim partnerom Nenadom Šarencom, ima dvojicu sinova, sedamnaestogodišnje blizance Luku i Matiju, nije iste godine stupila u crkveni i građanski brak.

Na vječnu ljubav i vjernost zavjetovali su se jedno drugom pred Bogom 1997. godine, dok su to pred zakonom učinili punih 14 godina kasnije, tačnije 2011. godine.

“Vjenčanje u crkvi je bilo moj uslov. Međutim, iako nisam imala odnos prema građanskom braku i bila njegov protivnik, obavili smo to iz nekih praktičnih razloga”, počela je svoju priču Nataša.

“Pa i zbog djece, jer su Luka i Matija kao mali mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković”, ispričala je ona uz osmijeh, a potom iznijela svoje mišljenje o braku uopšte.

“Vjerujem u brak i u zajednicu, pa ne razumijem mlade ljude koji govore drugačije. Nekada sam mislila da papir ništa ne znači, a sada bih rekla da i on ima neku težinu. Bila sam svjedok tome da su se ljudi pred razvodom zbog zamršene papirologije predomišljali i odustajali od njega. Za brak i zajednicu se treba boriti. Prirodno je i normalno da tako živimo i zbog djece. Nisam vaspitana da je liberalna veza u redu, niti na taj način gajim svoju djecu”, zaključila je Ninkovićeva.

1 Komentar na "Nataša Ninković: Udala sam se iz praktičnih razloga"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend