Muzika film i TV Scenarista Lud, zbunjen, normalan

Ne pada nam na pamet da radimo bez Mustafe Nadarevića

Foto: Avaz

Nakon što je legendarni Mustafa Nadarević u petak izjavio da je još u bolnici i da ne zna kada bi mogao izaći, publika popularne serije „Lud, zbunjen, normalan“ zapitala se kada je realan povratak Izeta Fazlinovića na male ekrane.

Nadarević je u januaru objelodanio da mu je dijagnostifikovana zloćudna bolest pluća i oda tada bije životnu bitku. Doduše, tokom februara su iz ekipe „Lud, zbunjen, normalan“ poručili da se njegovo stanje popravilo i početkom marta Nadarević je stigao u Sarajevo da bi nastavio snimanje serije, ali korona je prekinula te planove. Kako popuštaju mjere donešene zbog pandemije koronavirusa, tako se i razmišlja o nastavku snimanja „Lud, zbunjen, normalan“.

“Ne pada nam na pamet da radimo „Lud, zbunjen, normalan“ bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati”, odlučan je scenarista serije Feđa Isović.

Govoreći o terminu nastavka snimanja serije, Isović kaže da to zavisi od više faktora.

“Mi smo negdje u nekoj grupi, malo prije kafića… Sačekaćemo da vidimo kako će se stvari razvijati. Ja mislim da ćemo nastaviti ili ubrzo ili ćemo čekati jesen, zavisi od nekih okolnosti”, dodaje Isović.

Popularni scenarista na kraju poručuje:

“Mislim da će Mustafa biti dobro. Svi smo veoma optimistični, i mi i on. Tako da to nije nešto što nas pretjerano sjekira”.

“Ja sam nekoliko puta završavao „Lud, zbunjen, normalan“, ali sam shvatio da to ne zavisi od mene, zavisi samo od publike. Publika još pokazuje interes, mi smo potpisali ugovor za nove sezone, gledaćemo da to završimo. Hoće li publika još tražiti, to ćemo vidjeti. Uglavnom sam se pomirio s tim da to ne zavisi od mene”, kaže Isović.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
broj 1Neno_NikšićaniKPJMire
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
broj 1
Gost
broj 1

nema smisla nastaviti seriju bez mustafe nadarevica

Neno_
Gost
Neno_

Covjek vrijedan svakog postovanja…

Nikšićani
Gost
Nikšićani

Velika podrška velikom glumcu i čovjeku. Mustafa je uvijek pokazivao da je iznad vjerskih i nacionalnih podjela. Velik kosmopolit i čovjek. Bio nam živ i zdrav.

KPJ
Gost
KPJ

Bez Izeta to bi stvarno bilo glupo
Daj boze da se oporavi

Mire
Gost
Mire

Znam da se mnogi nece sloziti, ali meni je “Lud, zbunjen, normalan” u rangu “Mucki” i “Allo, Allo”. Stalno se covjek nasmije, iako su neke fore malo otrcane. Mozda nije najbolja serija na svijetu, ali sigurno je najbolja serija sa nasih prostora. Ne znam osobu koja ne ceka sa nestrpljenjem avanture najludjeg penzionera Izeta! 🙂

Send this to a friend