Muzika film i TV Frajle već 11 godina uspješno nastupaju širom regiona

Ne podilazimo trendovima

Bez skandala, prokvativnog ponašanja i priča iz ličnog života, Marija, Nevena, Jelena i Nataša uspjele su da osvoje region kao sastav Frajle.

“Nismo birale, mi smo samo bile ono što jesmo, i u muzici i vizuelno. Možda smo i bile zapažene po tome da kada su se svi skinuli, mi smo bile obučene u balske haljine, odijela, sa neobičnim frizurama i pojavom. To je diktirala i naša muzika, van svih trendova, baš kako smo mi osjećale da treba. Draže nam je bilo da gradimo svoj put, nego da plivamo u moru istih. Takve smo i u životu. Ne podilazimo trendovima”, pričaju Frajle.

Popularne Novosađanke će objaviti knjigu o svom radu, kao i novi album sa obradama velikih hitova.

“Album „Obraduj me“ je odlično prošao i planiramo još jedan album do kraja godine, zatim učešće na festivalima i mnogo koncerata. Koncertna turneja je počela i radujemo se svakom gradu. Krajem godine bi trebalo da izađe i naš „Dnevnik“, priče s putovanja iz našeg „frajlomobila“, šta nam se sve dešavalo za ovih 11 godina, kako smo uspjele sve što smo do sada postigle i kako cio ovaj put izgleda iz ugla četiri djevojke. Svašta lijepo pripremamo za našu publiku i mislimo da će 2020. biti jedna od najboljih godina do sada”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maki
Gost
Maki

Djevojke su extra…svaka cast..

Ooooloooo
Gost
Ooooloooo

Divne, divne djevojke – autentična pojava u moru estradnog kiča. Marija najsimpatičnija, Jelena najbolji vokal.

Send this to a friend