Muzika film i TV

Negativ se vraća na scenu, a Ivana Peters najavljuje nove pjesme

Nakon višegodišnje pauze rok grupa Negativ vraća se na scenu. Nakon nastupa u Beogradu koji je zakazan za 16. avgusta, vokal benda Ivana Peters najavljuje nove pjesme.

“Dvije decenije zvuči kao ogroman period, ali meni djeluje kao da smo juče bili u malom podrumu ’99. i svirali dok je trajala vazdušna opasnost”, kaže Ivana, koja se smatra jednom od najboljih pjevačica regionu.

Ona je u Negativ ušla nakon što je devedesete godine obilježila hitovima koje je pjevala kao članica pop grupe Tap 011.

Vrlo brzo je promijenila muzički žanr, a među hitovima Negativa izdajaju se “Ja bih te sanjala”, “Ti me ne voliš”, “Svet tuge”, “Tango”, “Zbunjena”, “Čarobni napitak”…

“Možda smo mogli bolje, možda više ili drugačije, ali smo bili iskreni u tome što smo svirali. Energija publike na povratničkom koncertu biće nam biti dodatni vjetar u leđa da se ponovo srećemo sa našim fanovima češće, i da podijelimo sa njima neke nove pjesme”, navodi ona.

Ivana je nedavno otkrila da su njeni zdravstveni problemi i nedostatak kreativne energije glavni krivci što Negativ posljednjih godina nije nastupao. U međuvremenu, ona se okušala u solo vodama i predstavila singl “Reci”.

Send this to a friend