Muzika film i TV

Neka budu zajedno kao što su i za života bili

Mural na kojem su portreti najvoljenijeg glumačkog para Dragana Nikolića i Milene Dravić osvanuo je u utorak u Beogradu. Zid u Nevesinjskoj ulici, još od 2016. godine krasio je Gagin lik. Njegov portret sada je osvježen dodavanjem lika njegove voljene životne i glumačke saputnice.

Vješte ruke Milana Milosavljevića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Deroks, ovjekovječile su poznati dvojac srpskog glumišta po narudžbi Davora Pavlovića koji živi u Rovinju.

“Milena je centar mog umjetničkog svijeta, ona je bila zaista veličanstvena”, kaže za “Novosti” Pavlović.

“Želio sam da zauvijek ostane u Beogradu pored svog Gage. Neka budu zajedno kao što su i za života bili. Neko će proći tom ulicom i sjetiti ih se. To je dovoljno jer oni koji nisu više sa nama nerijetko budu zaboravljeni”, dodaje.

“Milenu sam posljednji put sreo u Puli. Tada sam joj pokazao profil o njoj na “Instagramu” koji vodim i bila je zadovoljna”, iskren je Pavlović.

Prije dvije nedjelje navršilo se tri godine od smrti Dragana Gage Nikolića, dok je Milena Dravić preminula prije pet mjeseci.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
COVJEKTitograd
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Hvala im za sve što su bili. Neka im je vječna slava… Bogami da je tekst o Karleuši ili Đaniju bilo bi već 50 komentara.

COVJEK
Gost
COVJEK

POTPUNO STE U PRAVU. Malo je onih koji cijene umjetnos a ne sund. Kad mi komsije puste sund ja im pustim klasicnu muziku {Mocarta Ravela cak i Bregovica.}.

Send this to a friend