Muzika film i TV

Neka budu zajedno kao što su i za života bili

Mural na kojem su portreti najvoljenijeg glumačkog para Dragana Nikolića i Milene Dravić osvanuo je u utorak u Beogradu. Zid u Nevesinjskoj ulici, još od 2016. godine krasio je Gagin lik. Njegov portret sada je osvježen dodavanjem lika njegove voljene životne i glumačke saputnice.

Vješte ruke Milana Milosavljevića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Deroks, ovjekovječile su poznati dvojac srpskog glumišta po narudžbi Davora Pavlovića koji živi u Rovinju.

“Milena je centar mog umjetničkog svijeta, ona je bila zaista veličanstvena”, kaže za “Novosti” Pavlović.

“Želio sam da zauvijek ostane u Beogradu pored svog Gage. Neka budu zajedno kao što su i za života bili. Neko će proći tom ulicom i sjetiti ih se. To je dovoljno jer oni koji nisu više sa nama nerijetko budu zaboravljeni”, dodaje.

“Milenu sam posljednji put sreo u Puli. Tada sam joj pokazao profil o njoj na “Instagramu” koji vodim i bila je zadovoljna”, iskren je Pavlović.

Prije dvije nedjelje navršilo se tri godine od smrti Dragana Gage Nikolića, dok je Milena Dravić preminula prije pet mjeseci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Hvala im za sve što su bili. Neka im je vječna slava… Bogami da je tekst o Karleuši ili Đaniju bilo bi već 50 komentara.

COVJEK
Gost
COVJEK

POTPUNO STE U PRAVU. Malo je onih koji cijene umjetnos a ne sund. Kad mi komsije puste sund ja im pustim klasicnu muziku {Mocarta Ravela cak i Bregovica.}.

Send this to a friend