Muzika film i TV

Nikad nisam dobila ulogu zavodnice, a bila sam dobra riba

Popularna glumica Jelisaveta Seka Sablić otkrila je jednom prilikom da joj nije jasno zbog čega je nisu zvali da igra određeni tip uloga. Komentarišući svoje stare fotografije u jednom od mnogobrojnih intervjua za domaće medije, Seka je istakla da je bila “dobra riba”.

„Nikad nisam dobila ulogu zavodnice. Sad kad pogledam svoje stare snimke i slike, pomislim – „Bože, što sam bila dobra riba“. Nije mi jasno šta mi je falilo, pa mi to nikad nisu dali da glumim. Eto, to nikad nisam bila“, našalila se ona svojevremeno.

Sablić je u svojoj monografiji otkrila još jedan zanimljiv detalj iz prošlosti. S obzirom na to da je imala teško djetinjstvo, u najranijem dobu joj je velika želja bila da kad poraste bude bogata.

„Moj otac je porijeklom sa Banije, pa smo često porodično odlazili u njegovo selo koje se zove Mala Gradusa. Tamo su ljudi bili još gladniji nego mi u gradu, tako da im je otac često slao pakete iz Beograda. Moglo bi se reći da je cijelo moje djetinjstvo zapravo bilo lijepo. Obilježeno siromaštvom, ali bez muke, bez gladi. Otac je radio i brinuo da uvijek budemo siti. S druge strane, moja majka uvijek je željela da izađe – u pozorište, u bioskop, bila je željna „provoda“, „luksuza“…“, napisala je ona i dodala:

„Tako sam ja, kao mala, stalno govorila kako ću biti bogata. „Kad porasteš, šta ćeš biti?“ – „Biću bogata!“ Naravno, u realnosti je ispalo potpuno suprotno od toga, iako sam ostala pri stavu da je veoma važno obezbijediti dostojan život koji ne podrazumijeva poniženja. Međutim, kako sam odrastala, sve više su me zanimale nematerijalne vrijednosti.“

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Expert007ScepanRozaj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Expert007
Gost
Expert007

Seko Nikad nije kasno!!
Samo se javi,,

Scepan
Gost
Scepan

Tacno ali bila jaka konkurencija.

Rozaj
Gost
Rozaj

Hahahahahahah e cujes ove bila dobra riba 😂

Send this to a friend