Muzika film i TV

Niko ne zna gdje je Krejg: Bonda u Beogradu kriju za 15 hiljada eura

Najpoznatiji tajni agent s filmskog platna Danijel Krejg boravi u Beogradu već nekoliko dana, a organizatori njegovog dolaska uspjeli su dobro da ga sakriju i zavaraju mu trag. Oni su Džejmsu Bondu u srpskoj prijestonici iznajmili luksuzni stan na dan, ali i predsjednički apartman u jednom od najskupljih hotela kako bi glumac imao privatnost, a za to su izdvojili 15.000 eura, saznaje Kurir.

Iako još uvijek nije poznato zbog čega je holivudski glumac prošle nedjelje doputovao u Srbiju, spekuliše se da je u pitanju snimanje novog dijela popularnog filma o tajnom agentu 007. S obzirom na to da je uvijek velika atrakcija kada doputuje neka svjetska faca i da je to zanimljivo kako novinarima, tako i vjernim fanovima, organizatori su ovaj put odigrali mudro.

Rezultat je to što Danijela još niko nije vidio u srpskoj prijestonici.

Kako Kurir saznaje, ljudi koji su zaduženi za Krejgov dolazak u Beograd svojski su se potrudili i osmislili plan da “sačuvaju” glumca i njegovu privatnost, koja mu je najvažnija. Zbog toga su najprije, mjesec dana pred njegov dolazak, rezervisali predsjednički apartman u jednom luksuznom hotelu u srcu Beograda, koji košta oko 1.700 eura na dan.

“Danijelu je iznajmljen predsjednički apartman od 100 metara kvadratnih. Veoma je luksuzan, ima dvije spavaće sobe, od kojih glavna ima king sajz krevet s mekom posteljinom, dnevnu sobu, posebnu prostoriju za garderober i, naravno, ono što većina svjetskih zvijezda zahtijeva – veliko i udobno kupatilo sa džakuzijem, tuš-kabinom i luksuznom kozmetikom. U apartmanu se nalazi i namještaj iz sredine prošlog vijeka, naravno, tu je i mini-bar, urađen od najfinijeg drveta, kao i trpezarijski sto i stolice. Ekskluzivne pogodnosti koje ima jesu usluge batlera i 24-časovni rum-servis”, kaže izvor Kurira.

Ipak, znajući da takvih hotela u Beogradu nema previše, i da bi Krejg lako bio otkriven, organizatori su, kako bi dodatno obezbijedili privatnost glumcu, iznajmili i stan na dan, a lokacija je nepoznata.

“Ono što mogu da kažem jeste da taj stan nije baš u centru grada, ali je u lijepom i mirnom kraju. Stan je poprilično veliki, ima dvije spavaće sobe s velikim bračnim krevetima, kuhinju, prostrano kupatilo sa džakuzijem. Zgrada ima privatni bazen. Njegova cijena iznosi oko 300 eura po danu”, kaže izvor.

Podsetimo, Bond je u Beograd doputovao prošle nedjelje, pa su organizatori do sada za njegov luksuz izdvojili oko 15.000 eura. Može da se desi da ostane još neko vrijeme, pa će ovaj iznos biti uvećan.

Osim mogućnosti da snima nastavak filma o tajnom agentu u Beogradu, šuška se da je glumac tamo zapravo jer traži lokaciju za snimanje serije “Purity”, ali i film “The Creed of Violence”. Ipak, veća je vjerovatnoća da je razlog broj jedan pravi, jer je britanski Dejli mejl već najavljivao snimanje Džejmsa Bonda u Srbiji.

Send this to a friend