Muzika film i TV The Undoing

Nikol Kidman je žrtva posesivne gole žene koja je proganja

Oskarovka Nikol Kidman, koja u novoj HBO seriji “Slom” ili “The Undoing” tumači psihoterapeutkinju Grejs Frejzer, postala je “žrtva” posesivne depresivne umjetnice koja ju je još u prvoj epizodi konstantno proganjala, potpuno obnažena.

Golotinja, erotika pa i pornografija nikad nam nisu bile dostupnije, ali je golo žensko tijelo na ekranu i dalje fascinantno. Otuda je dvadesetpetogodišnja glumica Matilda De Angelis izavala pravu pometnju kada se u jednoj od početnih scena nove serije “The Undoing” pojavila potpuno gola.

Tokom cijele epizode koja traje negdje oko 50 minuta, Matilda je sve vrijeme paradirala gola ispred Nikol. Još na početku, izazvala je opštu pometnju bogatih i uštogljenih majki Njujorka, kada je otkopčala brus i krenula da doji dijete.

Kasnije je Nikol poljubila u liftu, a u jednom trenutku ju je spopala i potpuno naga u svlačionici.

“Scena originalno nje ni bila planirna. Ali je rediteljka odlučila da pomjeri granicu za moj lik. Rekla mi je: “Kada si u svlačionici nije neuobičajeno i neprijatno da budeš u vešu, naročito za žene. Ali golotinja, to je nešto drugo. I bila nam je potrebna u seriji jer je moj lik takav, ekstreman i pretjeran, i to je prvi put da je lik Nikol Kidman shvatila da će se tu svašta desiti”, ispričala je glumica za američke medije.

Serija “The Undoing” prati Grejs Frejzer, koju tumači upravo Nikol Kidman, uspješnu terapeutkinju, njenog muža, koga tumači Hju Grant, i njihovog malog sina. Njihovi naizgled savršeni životi se mijenjaju preko noći: jedna nasilna smrt i niz zastrašujućih spoznaja.

Scenarista Dejvid E. Keli (Nevine laži) i rediteljka Suzan Bir (Noćni menadžer) su tvorci ove šestodjelne serije koja prati uspješnu terapeutkinju, Grejs Frejzer (Nikol Kidman), njenog muža Džonatana (Hju Grant) i njihovog malog sina (Noa Džup) koji pohađa elitnu privatnu školu u Njujorku.

Njihovi naizgled savršeni životi se mijenjaju preko noći: jedna nasilna smrt, nestali supružnik i, na mjestu čovjeka koga je Grejs mislila da poznaje, niz zastrašujućih spoznaja. Našavši se usred veoma javne katastrofe i zgrožena činjenicom da nije poslušala sopstveni savjet, Grejs mora da dekonstruiše jedan život i izgradi potpuno novi za svoje dijete i sebe.

Send this to a friend