Muzika film i TV

Nina Petković: Monteviziji se uvijek rado vraćam

Učešće na Monteviziji za Ninu Petković prilika je, kako kaže, da predstavi svoj i rad svog tima. Ne voli velika očekivanja, a poručuju da će za sceni dati sve od sebe. Montevizija je za Ninu takmičenje kojem se uvijek rado vraća.

Na pjesmi „Uzmi ili ostavi“ radio je, kako kaže Nina, dobro uigran tim.

„Na pjesmi su radili Bojan Momčilović, Zoran Radonjić i ja. Mogu reći da su svi Tivćani i da je ovo jedan lokalni projekat“, kazala je Nina.

Pjesma je, kako navodi, u odnosu na prošlogodišnju više drska, i nosi smjeliju poruku.

„Kad se malo bolje pročita tekst, onda ćete shvatiti da ima tu direktnosti i drskosti i podržava ženski stav“, poručila je Nina.

Za Ninin izgled na Monteviziji pobrinuće se kreatorka Radojka Tepavac. Nastavila je kaže saradnju i sa njenom prijateljicom i koreografkinjom Milicom Cerović.

U pripremi za nastup, pustila je navodi, da stvari teku svojim tokom.

„Sada pokušavam da se spremam spontanije“, kaže Nina i dodaje da joj u tome pomažu saradnici i prijatelji.

Životno iskustvo i praksa pokazali su, kaže Nina, da ne ispadne dobro kada se mnogo očekuje. Tom se logikom i sada vodi.

„Mislim da je malo opasno kada nešto očekujete i zacrtate. Nadati se u neku ruku je bolje i dati sve od sebe to je najvažnije“, navodi Nina.

Ona ističe da je Montevizija za nju mogućnost da predstavi svoj rad i svoju pjesmu, a u krajnjem i šansa da brani boje svoje zastave.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
natali
Gost
natali

Lose …jedna gora od druge

123
Gost
123

Da li će i ostali kandidati dobiti jednak prostor na CdM-u, ili je ova povlašćena iz partijskih razloga?

Pravda
Gost
Pravda

Pa kad samo tu i pjevas.

Send this to a friend